lauantaina, tammikuuta 08, 2011

Päivä käyntiin

Jotenkin vapaapäiväni ovat vierähtäneet niin huimalla vauhdilla, ettei kaupassa ole ehtinyt käydä. No, olihan tuossa pyhääkin välissä, etteivät kaupat edes olleet auki. Vaikka aika on mennyt enemmän ja vähemmän myynti- ja ostohommissa, niin ruoka ei silti ole ollut missään roolissa.

Tänä aamuna pitikin sitten keskiä aamiainen ns. rääppeistä, mutta hyvä tuli.


Oululaisen luomu jälkiuunileivän päällä Pirkan luomu-Mainio rasvaseoslevite, Bayerlandin luomu-kermajuusto, Parman Prosciutto de Parma (ostettu Italiasta, mutta samaa saa Suomestakin, hieman paksumpina siivuina tosin) ja Pirkan luomu-tammenlehtisalaattia. Lindahlsin turkkilaisen luomujugurtin sekaan on laitettu Torfålk Gårdin luomu-kuningatarhilloa (purkki ostettu Ruotsista). Juomana oli YogiTean Cold Season, joka on luomua, sekä Brämhultsin vastapuristettua appelsiinimehua. Ekstrana vielä aamujuoma, aloevera, Pirkan luomukananmuna yrttisuolalla maustettuna, D-vitamiiniä, maitohappobakteereja ja kalaöljyä.

Ruisleipä maistui pitkästä aikaa todella hyvältä. Yritän taas uuden vuoden muistuttamana ja kesää silmällä pitäen päästä löysästä eroon, niinpä olen yrittänyt karsia ruokavaliosta hiilareita. Syön melkein joka aamu jugurttia ja marjoja, mutta nyt loput marjat menivät aamujuomaan, niin piti käyttää hilloa. Hillo on muuten todella hyvä, mutta siinä on vähän liikaa sokeria tähän kiristykseen. Cold Season tee on piristävän inkivääristä ja vastapuristettu appelsiinimehu ihanan raikasta ja aidon hedelmän makuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...