sunnuntaina, tammikuuta 02, 2011

Vuosi vaihtui

Nyt elämme jo toista päivää uutta vuotta 2011. Vuosi on alkanut Espoossa rauhallisesti, jo toista päivää ollaan vaan, aika ihanaa.

Vuodenvaihteen juhlistus oli todella huippu. Pulkkamäen, umpihankivaelluksen ja lumihangessa käydyn polttopallon jälkeen maistui sauna ja ruoka. Juomaa oli toki tarjolla jo ulkoilussa, oikein lämmintä juomaa, glögiä ja minttukaakaota. Namnam! Nyyttäreiden muodossa suoritettu ruokatarjoilu sisälsi pizzaa, salaattia, patonkia, juustoja, dippivihanneksia, sipsejä, dippejä, kakkua, muffineita ja muita herkkuja. Seuraavana päivänä löytyi takapihalta pakkasesta myös perunasalaattia, nakkeja ja ranuja. :)

Juomapuolta hallitsi kuohuvat.


Tässä vain pieni osa korkeista, joita tuli poksauteltua. Tyhjiä pulloja löytyi nmittäin toistakymmentä. Hyvin on juoma maistunut ja olihan mielikin kaikilla korkealla.

Minun uudenvuodenjuhla-asu näytti tältä:


VeroModan Hulluilta päiviltä ostetut paljettilegginsit, kaverilta ostettu pliseerattu paita, jossa satiininauha vyönä ja paljettibaskeri Ruoholahden Outletista. Baskeri ei päätynytkään päähän, sillä asiantuntija kehotti vain laittamaan hiukset kiinni. Jalassa olivat mustat sukat. Vaihdoin ulkoilun jälkeen legginsit toisiin, sillä paljetit alkoivat kutittaa toppahousujen alla. Ja jalkaan päätyivät pinkit Reiskat, kun kivilattia painoi kantapäissä.

Ilta sujui mukavasti PS3 Movea pelaten, jutustellen, hyvästä seurasta nauttien, ja ilotulituksia ihaillen. Oli muuten todella leppoisa keli ulkosalla, pikkupakkanen ja leuto. Tällaisia juhlia lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...