torstaina, tammikuuta 13, 2011

Millenium trilogia amerikkalaisittain

Stieg Larssonin Millenium trilogiasta tehdään amerikkalainen elokuvaversio. Ruotsalaiset alkuperäisleffathan tulivat joulu-tammikuussa MTV3:lta. Leffat olivat minusta loistavia, vaikkei tietenkään täysin kirjojen veroisia. Ruotsalaisleffassa pääosissa näyttelivät Michael Nyqvist ja Noomi Norén (aka Rapace).


Hollywoodin ensimmäiseen osaan miespääosaan on valittu yksi suosikkinäyttelijöistäni, Daniel Graig (kuva samasta lähteestä). Minusta hän sopii rooliin täydellisesti sinisine silmineen. Tänään uutisoitiin myös naispääosan esittäjä. Hän on ainakin minulle tuntemattomampi Rooney Mara. Mainoskuvien mukaan kylläkin hyvin lähellä Noomi Rapacea ja siten ihan vaihtoehto Lisbethin rooliin.

Jenkkiversiosta jää tietenkin puuttumaan se, mikä minusta Millenium-leffoissa oli plussaa, eli ruotsin kieli. Oli mukava kuunnella ja myös huomata ymmärtävänsä kieltä erittäin paljon. Hollywoodin Miehet jotka vihaavat naisia valmistuu tämän vuoden joulukuussa, ja minä olen varmasti ensimmäisten joukossa katsomassa sitä Suomessa.

1 kommentti:

  1. Minulla lukuvuorossa nämä. Ensimmäinen puolessa välissä ja vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...