maanantaina, tammikuuta 10, 2011

Miksi uni ei tule

Onko teillä ihmiset vaikeuksia saada unta sunnuntai-iltaisin? Painaako tuleva työviikko jo mielessä ennen aikojaan?

Minulle kävi ainakin eilen niin. Minulla oli viiden päivän vapaa, jolloin sain mukavasti tehtyä rästiin jääneitä juttuja, rentoutua ja harrastaa vähän sporttiakin. Ei ollut kiire ja sunnuntai meni mukavasti jo laskeutuessa seuraavaan viikkoon. Pakkasin laukkuja, mietin seuraavan päivän vaatteita ja tsekkasin kalenterin. Aikaisemmin minulla on nimittäin ollut hektisen viikonlopun sunnuntai-iltaisin todella suuria ongelmia tajuja, että seuraavana päivänä pitää mennä töihin.

Kaiken piti siis olla valmiina ja voisin vain mennä nukkumaan katseltuani Lisbeth Salanderin kohtalon elokuvassa Pilvilinna joka romahti. Ehkä siinä olikin syy, leffa loppui vasta 23.30, sitten iltatoimet ja nukkumaan pää jännityksestä kireänä, vaikka olinkin lukenut kirjan ja nähnyt elokuvan aikaisemmin.

Parin tunnin yöunilla voi tulla raskas päivä. Toivottavasti uni ei kuitenkaan halua tulla kesken päivän, vaan vasta seuraavana yönä. Pörris voisi auttaa minua ensi yönä pääsemään makoisaan uneen, kun ei sitä viime yönä tehnyt.

2 kommenttia:

  1. 23.30 on aivan liian myöhään alkaa mennä nukkumaan.. :)

    VastaaPoista
  2. Niin on, mut mä en voinut jättää Lisbethiä jännittämään yksin oikeuden päätöstä. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...