sunnuntaina, tammikuuta 02, 2011

Kill Arman ja kamppailulajit

Kill Arman on Jimiltä tullut tv-sarja, jossa vaatturi-räätäli Arman Alizad tutustuu eri kamppailulajeihin ympäri maailman. Kill Armania on tullut nyt kaksi kautta, eli sen myötä on tutustuttu 20 eri kamppailulajiin.

Sarja oli todella mielenkiintoinen ja tietyllä tapaa opettavainen. Arman joutui kovaan rääkkiin kunkin lajin parissa, mutta osoitti taistelutahtonsa ja sinnikkyytensä niissä kaikissa. Arman tutustui kuhunkin lajiin 7-10 päivää ja otteli lopuksi lajin huippua vastaan. Vereltä, mustelmiltä ja kyyneleiltä ei säästytty.

Kamppailulajit ympäri maailman ovat todella erilaisia, mutta suurimmassa osassa on kuitenkin taustalla tappaminen ja sodat. Lajien gurut ovatkin melkoisia voimapesiä, jotka nopeudellaan ja notkeudellaan kaataisivat vaikka ison gorillan. Minä en tahtoisi pimeällä kadulla kohdata ketään noista, en edes Armania, sillä hän kehittyi aivan mielettömästi sarjan aikana. Vaikka eiväthän Martial Arts-lajien osaajat käytä omia taitojaan kuin itsepuolustuksessa ja kamppailutilanteissa.

Minun arvostukseni kamppailulajeja kohtaan kasvoi todella paljon, vaikka en koskaan niitä olekaan dissannut. Se nopeus ja motoriikka, joilla kamppailijat liikkeitä tekevät ovat niin käsittämättömiä, jopa epäinhimillistä.

Jaksoissa Arman tutustui myös paikallisiin ruokiin, olosuhteisiin, ihmisiin ja erikoisuuksiin.

Kill Armanin ensimmäinen tuotantokausi alkaa taas tammikuussa. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...