lauantaina, tammikuuta 08, 2011

Ne housuostokset

Valittelin viime vuoden lopulla, että tarvitsen housut ja oman stylistin mukaan auttamaan. Nyt on housut ostettu avun kanssa.

Ihan alusta asti ei ostaminen sujunut kuin tanssi. Kävin itsekseni useammassa liikkeessä sovittelemassa housuja, mutta mun reidet eivät mahtuneet yksiinkään. Voi teitä skinny-leg-tyttösiä mitä olette housumalleille saaneet aikaan. Olin jo luovuttaa, kunnes apu tuli vinkkaamaan oikeaan paikkaan ja oikeat mallit. Omaksi yllätykseksi molemmat ostamani housut löytyivät GinaTricotista.

Tumman siniset, normaalivyötäröiset ja kapealahkeiset farkut mallia Silvia, 19,95€.


Ja mustat, korkeavyötäröiset, kapealahkeiset ja nilkkapituiset farkut mallia Marika, 34,95€.


Kuvasta näkyy myös syy, miksi nykyiset kapeat mallit eivät mene polvia kokeammalle. Takareisi on levossakin pullistunut, saati sitten etureisi... ;)

Molemmissa kuvissa on näkyvillä myös uudet popot, eli Vagabondin Missyt. Korkoa ei sinänsä ole, mutta lisäpohja tuo mukavaa lisää ja vetoketjut rockia. Todella hyvät kävellä ja istuu ihanasti.

Edellisten lisäksi tein pari paitaostosta, vielä ekologista sellaista. Lindex myy luomupuuvillasta valmistettuja paitoja. Nyt niitä on sitten minullakin kaksi, luonnonvalkoinen ja harmaa. Valitettavasti koko ei toisessa paidassa osunut ihan nappiin, kun en jaksanut sovittaa. Kun M-kokoa ei ollut, otin L:n, joka on aivan liian iso. Meni ilmeisesti arviointi hieman pieleen, mutta ihan positiiviseen suuntaan: en minä olekaan ihan niin iso kuin luulen. :)

ps. GinaTricotin housut ovat tuumakokoina, joten sieltä löytyy sopivat joka mittaan. Standardikoot, kuten S/M/L ja 38/40/42 ovat malliriippuvaisia, joten niistä on vaikeampi löytää isoillekin reisille sopivia.

4 kommenttia:

 1. Onnea housu- ja kenkä ostoksista ;)
  Tuo sama vaikeus housuostoksilla on minullakin. Reidet eivät yleensä mahdu useimpiin housumalleihin, huoh!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon!

  Noi oli onneksi tuumakokoina, eli varmasti löytyi sopivat. Monet peruskoot, kuten S/M/L/XL tai 36/38/40/42 ovat ihan hulluja, jos malli on kapea.

  Ihmettelen aina, että miten oikeat urheilijat, kuten Tanja Poutiainen. Miten hän löytää mitään sopivia housuja omiin teräsreisiinsä...

  VastaaPoista
 3. Hyvät housut löysit.
  Mullakin on toi housuongelma reisien kanssa, tosin mulla se on läskiä eikä lihasta, mutta kutenkin =D.

  VastaaPoista
 4. Aika monella on tuo reisiropleema. Tästä voi siis vetää johtopäätöksen, että housut on suomalaiseen tai erityiseti sporttiseen naismalliin aivan vääränlaisia. Mutta miksei niitä ole useampaa mallia, vaan kaikki on sitä samaa skinny-legiä. :)

  Kyllä, Jaanaba, sun reisissä on varmasti paljon lihasta. Ethän sä ilam lihaksia pystyis juoksemaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...