tiistaina, joulukuuta 28, 2010

Tyylikkäämpi huominen?

Valittelin vähän aikaa sitten, että tyyli on hukassa, eikä löydy mitään päällepantavaa. Tuli kaivettua vaatehyllyjä ja kyllähän sitä löytyi. Niitä tyylikkäämpiä vaatteita pitäisi vain käyttää, eikä piilotella taaimmaisena tai alimmaisena.

Ongelmana mulla on, että henkarivaatteet ovat hieman piilossa. En näe niistä pääasiassa kuin yhden kerrallaan ja esim. paitapuseroita on jopa vaikea kaivaa esille, kun ovat taaimmaisena. Nyt laitoin jakut ja paitapuserot eturiviin, sillä ne mukavat hupparit muistan ja löydän kyllä, vaikka olisivatkin taaimmaisena. Samalla laitoin esille huivit, joita tykkään isojen korujen ohella käyttää paljon. Koruthan minulla ovat roikkuneet jo keväästä esillä. Nyt niitä on tullut jopa käytettyä, kun törmään niihin vaatteita ottaessani.

Laitoin myös vyöt eturiviin, että käyttäisin niitä enemmän. Ne ovat olleet nimittäin ihan taaimmaisena, eikä ole tullut käytettyä kuin paria hassua. Komeroa penkomalla löytyi myös vaatteita, jotka olin täysin unohtanut. Mietin miksen ole niitä käyttänyt ja miksi aina valitan, ettei ole paitoja, vaikka onhan niitä. Tänään tuli jopa tilattua neljä paitaa lisää ASOS.comin alesta, kun oikein varta vasten suositeltiin. Oli muuten eka kerta vaatteiden nettiostamista, joskus hamassa menneisyydessä postimyynnistä on kyllä tullut tehtyä hankintoja. Mutta löytyihän sitä vastaus myös paitaongelmaan, nimittäin housuista. Minulla on vain sinisiä, hyvin tavallisia farkkuja ja epämukavilta tuntuvia suoria housuja. Joitakin shortseja löytyy, joita tykkään käyttää myös talvella, lähinnä saappaiden ja leggingsien tai paksujen sukkahousjen kera, tottakai. Mutta minulta puuttuvat täysin siistit tummat farkut ja mukavat mustat housut, joiden kanssa sopisi mainiosti koristellumpikin paita, eikä aina tarvitsisi mennä trikoopaidoilla. Pitää varmaan lahjoa oma stylisti mukaan kaupoille, koska hän osaa kertoa, että millaiset housut istuu parhaiten juuri minulle, *vinkvink. Samalla pitää hankkia myös muutama ohut T-paita (pitkä- ja lyhythihainen), jonka voin laittaa vähän paljastavampien paitojen alle ainakin näin pakkasella.

Tähän ajattelin laittaa iltaisin seuraavan päivän vaatteet.

Nyt siinä on liivi, jonka karvahuppu on niin iso, ettei se mahdu henkaririviin. Vyö on lainavyö ja vaatepuussa, että muistan palauttaa sen.

Tässä pari lempiasuani. Ensin sininen pitkä poolopaita, jota käytän leggingsien tai kireiden fakkujen ja saappaiden kanssa. Mukana myös vyö antamassa vartalolle muotoa ja huivi, jonka kerran tiputin lentokentälle, mutta löysin sen löytötavaroista. Ihan suosikki. Eihän vyö ja huivi ole samaa väriä, mutta ei näytä minusta liian pahalta. Toisena kotkirppikseltä ostettu tunika, jossa ihania ukkeleita ja kaulus, joka käy korusta. Jalassa tylsät farkut ja mukavat UGG'sit. Ensimmäinen on ihan ok tyylikäs, mutta toinen mukava. Labrassa työskennellessäni toinen asu on sopiva, koska puhdastilahaalarin alla on pakko olla farkut ja vaatteet pitää olla joustavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...