Siirry pääsisältöön

Tyylikkäämpi huominen?

Valittelin vähän aikaa sitten, että tyyli on hukassa, eikä löydy mitään päällepantavaa. Tuli kaivettua vaatehyllyjä ja kyllähän sitä löytyi. Niitä tyylikkäämpiä vaatteita pitäisi vain käyttää, eikä piilotella taaimmaisena tai alimmaisena.

Ongelmana mulla on, että henkarivaatteet ovat hieman piilossa. En näe niistä pääasiassa kuin yhden kerrallaan ja esim. paitapuseroita on jopa vaikea kaivaa esille, kun ovat taaimmaisena. Nyt laitoin jakut ja paitapuserot eturiviin, sillä ne mukavat hupparit muistan ja löydän kyllä, vaikka olisivatkin taaimmaisena. Samalla laitoin esille huivit, joita tykkään isojen korujen ohella käyttää paljon. Koruthan minulla ovat roikkuneet jo keväästä esillä. Nyt niitä on tullut jopa käytettyä, kun törmään niihin vaatteita ottaessani.

Laitoin myös vyöt eturiviin, että käyttäisin niitä enemmän. Ne ovat olleet nimittäin ihan taaimmaisena, eikä ole tullut käytettyä kuin paria hassua. Komeroa penkomalla löytyi myös vaatteita, jotka olin täysin unohtanut. Mietin miksen ole niitä käyttänyt ja miksi aina valitan, ettei ole paitoja, vaikka onhan niitä. Tänään tuli jopa tilattua neljä paitaa lisää ASOS.comin alesta, kun oikein varta vasten suositeltiin. Oli muuten eka kerta vaatteiden nettiostamista, joskus hamassa menneisyydessä postimyynnistä on kyllä tullut tehtyä hankintoja. Mutta löytyihän sitä vastaus myös paitaongelmaan, nimittäin housuista. Minulla on vain sinisiä, hyvin tavallisia farkkuja ja epämukavilta tuntuvia suoria housuja. Joitakin shortseja löytyy, joita tykkään käyttää myös talvella, lähinnä saappaiden ja leggingsien tai paksujen sukkahousjen kera, tottakai. Mutta minulta puuttuvat täysin siistit tummat farkut ja mukavat mustat housut, joiden kanssa sopisi mainiosti koristellumpikin paita, eikä aina tarvitsisi mennä trikoopaidoilla. Pitää varmaan lahjoa oma stylisti mukaan kaupoille, koska hän osaa kertoa, että millaiset housut istuu parhaiten juuri minulle, *vinkvink. Samalla pitää hankkia myös muutama ohut T-paita (pitkä- ja lyhythihainen), jonka voin laittaa vähän paljastavampien paitojen alle ainakin näin pakkasella.

Tähän ajattelin laittaa iltaisin seuraavan päivän vaatteet.

Nyt siinä on liivi, jonka karvahuppu on niin iso, ettei se mahdu henkaririviin. Vyö on lainavyö ja vaatepuussa, että muistan palauttaa sen.

Tässä pari lempiasuani. Ensin sininen pitkä poolopaita, jota käytän leggingsien tai kireiden fakkujen ja saappaiden kanssa. Mukana myös vyö antamassa vartalolle muotoa ja huivi, jonka kerran tiputin lentokentälle, mutta löysin sen löytötavaroista. Ihan suosikki. Eihän vyö ja huivi ole samaa väriä, mutta ei näytä minusta liian pahalta. Toisena kotkirppikseltä ostettu tunika, jossa ihania ukkeleita ja kaulus, joka käy korusta. Jalassa tylsät farkut ja mukavat UGG'sit. Ensimmäinen on ihan ok tyylikäs, mutta toinen mukava. Labrassa työskennellessäni toinen asu on sopiva, koska puhdastilahaalarin alla on pakko olla farkut ja vaatteet pitää olla joustavat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa