torstaina, joulukuuta 16, 2010

Satsi luvattua

Tuli tuossa luvattua, että kirjoittelen muutamista aiheista. Ja kun tuli luvattua, niin kirjoitellaan sitten. Otetaan tähän satsiin Kynsilaukka, iloiset aikuiset, Talvisirkus ja Jackass 3D.

Olen vetänyt muutamat biitsitreenit uudella ja upealla Biitsi.fi Areenalla Salmisaaren liikuntakeskuksessa. Ohjattavina on ollut lähinä aikuisia. On ollut hienoa huomata, että aikuisiltakin löytyy yhä innokkuutta, leikkimieltä ja virtaa. Nimittäin, kun aikuiset laitetaan hiekalle ja annetaan heille pallo, niin jalat liikkuvat, pallo lentää, mutta kuulo ja keskittymiskyky katoaa. Sinänsä ihailtavaa ja mahtavaa, mutta ohjaajan näkökulmasta hieman rasittavaa. ;)

Biitsi.fi Areenan hiekka on koneistettua kvartsihiekkaa, joka on todella rankka alusta liikkua. Tämä ei onneksi ole haitannut aikuisia, vaan he juoksevat, ryömivät, heittäytyvät ja syöksyvät hiekkaan vielä viimeisilläkin voimillaan. Useinhan into loppuu, kun ei enää ole niin helppoa kuin aluksi, mutta hiekalla into voitta voimat ja mennään lähes raahautumispisteelle asti, kunnes on pakko siirtyä tauolle tai saunaan. Hikoiluhan hallissa alkaa ensi minuutilla, sillä hallin lämpötila on +26C. Ja hieno, valkoinen hiekkahan tarttuu hikiseen ihoon kuin liimattuna. Sekään ei tunnu pahalta, vaan enemmänkin on ylpeyden aihe!

Sitten muihin aiheisiin. Vierailimme ystäväni Minnan kanssa Kynsilaukka-ravintolassa tässä taannoin. Olen kuullut jonkun verran kehuja ravontolasta ja onhan sillä pitkät perinteet. Vierialu oli kuitenkin pieni pettymys. Söin nokkoskeittoa, jossa oli päällä yrttiöljyä ja piparkakkuja ja jälkiruuaksi Oolannin pannukakkua. Keitto oli todella kermainen ja jäi ihan kitalakeen kiinni, piparkakut eivät sopineet minusta keittoon ollenkaan. Kynsilaukan valkosipulihöystöt olivat liian viomakkaita ja pannukakku oli kylmää ja mautonta. Minnalla oli parempi onni, ainakin hänen kala-annoksensa oli kuuleman mukaan maittava ja jälkiruokaletut hyviä.

Myös jonkin verran on tullut käytettyä itseäni ulkona viihteen merkeissä. Kuten Talvisirkus Sikaa katsomassa ja Jackass 3D:tä kauhistelemassa. Talvisirkus oli oikein mukava, varsinkin kun seurana oli 7-vuotias akrobaatti. Ehkä hiukan liikaa oli jonglöörausta varsinkin, kun aina temput eivät olleet täysin onnistuneita. Akrobaatit olivat taitavia ja tanssiesitykset vauhdikkaita. Väliajan pulla oli myös oikein maukas.

Jackass 3D on amerikkalaisen rämäpääryhmän tekemä elokuva, jossa esiintyvät myös suomalaiset Duudsonit. Siis aimo annos toimintaa, kipua ja viihdettä. Hidastetut, 3D-kuvatut kohtaukset olivat kieltämättä vaikuttavia. Näki todella tarkasti kuinka posken, vatsan, takamuksen tai minkä tahansa kohdan iho menee rullalle. Temput olivat tällä kertaa hyvin omakohtaisia. Olen nimnittäin nähnyt tältä ryhmältä paljon vahinkoa sivullisille, mutta nyt he kärsivät ihan itse omissa stunteissaan. Mieleenjäävimmät temput taisivat molemmat liittyä paskaan, ei hyvä, koska olivat niin karmaisevia. Tietysti joulupukki ja -tonttutemppukin jäi mieleen ja härkätaistelu. Myös iso vesiallas ja aidan yli vesiskootterilla ajaminen. Ihan kohtalaista viihdettä, mutta vielä parempaa olisi ilman paskajuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...