maanantaina, joulukuuta 20, 2010

Viimeisimmät kuulumiset

Ennen kuin päästään mun lupaamani lista loppuun, niin tässä viimeisimpiä kuulumisia.

Väsymys. Viittaan tässä myös jo mainitsemaani aiheeseen stressi ja ruoka. Lomaviikolla tuli nukuttua mukavasti, jopa 12h per yö. Silti unta olisi vielä riittänyt enempäänkin. Lomaviikon jälkeen palattiin taas 7-8 tunnin yöuniin ja nyt ollaan taas niin uuvuksissa. Uupumus aiheuttaa stressiä, jota nyt on muutenkin sekä töiden että vapaa-ajan joulukiireiden takia, joten ei olla ihan parhaimmassa terässä. Stressi taas aiheuttaa mielihaluja. Joten hysin syksyllä alkanut kropanmuokkaus on saanut kovan kolauksen. Lisääntynyt sokeri taas väsyttää lisää ja ollaan aikamoisessa kierteessä. Onneksi joulu on pian ja moni deadline ajoittuu vuoden loppuun. Ensi vuosi voidaan siis aloittaa (taas) totuttelemalla kroppaan tiukkaan ruokavalioon ja yrittämällä stressata vähemmän. Väsymyt nimittäin meni viime viikolla jopa siihen pisteeseen, ettei voinut treenata ja olo oli surkea. Kolmen tunnin iltaunet tasoitti tilanteen, mutta väliin jäi kahdet treenit ja kaikki kotijutut.

Harry Potter 7, Kuoleman Varjelukset Osa 1. Ollaan Äitin kanssa käyty katsomassa kaikki Harry Potter-elokuvat yhdessä, nyt tämä viimeisinkin. Olemme molemmat lukeneet kaikki kirjat, mutta valitettavasti tästä viimeisestä on jo vähän aikaa. Elokuva oli kuitenkin minusta paras koko HP-sarjassa. Koska kirja on jaettu kahteen elokuvaan, niin siinä oli todella paljon yksityiskohtia kirjasta. Tietenkin osassa oli oiottu ja jotain oli jätetty pois ja tapahtuuhan kaikki paljon nopeammin kuin kirjassa, mutta silti minusta oikein hyvä kuvaus. Kuten kirjassakin tässä oli eniten jännitystä ja draamaa. Hassuinta oli, että näyttelijät ovat kasvaneet jo todella aikuisiksi. MIehillä on partaa ja lihakset, naisilla tyttömäiset piirteet ovat muuttuneet naisellisiksi. Sarjaa seuraamattomille suosittelen perehtymistä aiheeseen ennen elokuvan näkemistä.

Villi Väinö,
Kosmos
, Le Bonk ja Teatteri. Lauantaina oli vuorossa tyttöjen ilta. Ilta lähti liikkeelle biitsiltä, josta lopulta lyöttäydyimme peliseuramme mukaan loppuillaksi. Ensin mauttomat mmehu-glögit Villi Wäinössä, sitten ruokaa Kosmoksessa, minulle alkuun juustokuorutettuja etanoita, pääruuaksi loimutettua nieriää mätikastikkeen ja nokkosrisoton kera ja lopuksi samppanjasorbettia. Oikein maukasta! Kosmos oli uusi tuttavuus minulle. Ja kuten tyyliin sopi, paikalla oli paljon hyvinkin taiteellisia ihmisiä, oli myös isoäiti lapsenlapsen kanssa, julkkiksia ja pyörähtiväthän tiernapojatkin laulamassa. Pöytäkaverit söivät suurimmaksi osaksi paikan erikoisuutta tartar-pihviä.

Ruokailun jälkeen syksyllä avattuun Le Bonkiin. Illan teema oli Balkan Fever. Eipä tarvinnut kovin kauan balalaikaa kuunnella ja ripaskaa tanssahdella ennekuin paikka vaihtui Teatteriin. Sen verran erikoinen oli musiikkitarjonta. Teatterissa musiikki oli hurjasti parempaa ja tanssilattia kutsui läpi illan. Hauskaa oli ja myöhään meni. Niin myöhään, että taksijonot olivat aivan liian pitkät, joten oli pakko etsiä bussi. Oikea bussi löytyikin kaverille, mutta oma reitti osoittauui hieman haasteelliseksi. Jouduin kävelemään pari kilsaa ennenkuin ensimmäinen taksi Espoosta löytyi ajamaan minut kotiin. Onneksi oli hyvin päällä ja talvikengät, eikä Espoossa tuullut ollenkaan niin paljon kuin Helsingissä.

Sunnuntaina tulikin lunta sitten kunnolla. Vaikka tunnin teki lumitöitä jo illalla, niin aamulla oli paikalla uusi satsi. Onneksi lumi on pumpulimaista pakkaslunta, joka on todella kevyttä. Lisääkin saa tulla, minä tykkään kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...