tiistaina, joulukuuta 28, 2010

Ei lämmin luita riko

Noranblogista ei ole tulossa mitään tyyliblogia, mutta vaatteet ovat olleen jotenkin viime aikoina mielessä. Niinpä niistä on tullut otettua kuvia, huonoja sellaisia, ja kuviahan minä tänne halusin.

Etelä-Suomessakin pakkaset ovat vilkkuneet jopa -20C alapuolella, joten on tarvittu kunnon talvivarusteita. Tuli huomattua, että minullahan on ihan kiva kirjo talvitakkeja. Kaikkia, paitsi turkkeja, tulee käytettyä ihan säännöllisesti. Eniten käytän kuitenkin lyhyttä villakankaista (Tom Taylor), koska se näyttää hyvältä, mutta sopii myös autoilijalle, pitkää valkoista (Vero Moda), koska ne näyttää hyvälle ja on lämmin, sekä pinkkia teknisempää (Peak Performance, koska se on lämmin ja sopii rennompaankin menoon.


Tässä vielä koko talvirepertuaari poislukien kaksi turkkia, jotka ovat varastossa säilytyksessä, pitkä ja lyhyt, molemmat mustia ja kiharaista karvaa. Ovat perintöä Mummilta ja Isomummolta. Isomummon turkista tehtiin joskus Äitille lyhyt turkki, joka on löytyy nyt minulta. Ylähyllyllä on vihreä suosikkihattu ja hattupino, jossa päällimmäisenä enemmän käytetty musta huopahattu. Hattujen vieressä kaksi isoa villashaalia. Kaapin alaosassa saappaat rivissä. Kaikki eivät valitettavasti mahtuneet kuvaan.


Harmaa pitkä takki on yli kymmenen vuotta vanha. Se on itse asiassa ostettu postimyyntinä H&M:ltä, ekä maksanut kuin noin 150 markkaa. Takki on pysynyt todella hyvänä ja tykkään sen istuvuudesta ja pituudesta sekä hupusta.

Takkien ohella pitää tietenkin käyttää kaulaliinoja, huiveja, pipoja, hattuja ja hanskoja, ettei kylmä pääse millään iholle. Niitä löytyykin vino pino jos minkä väristä ja mihin tarkoitukseen. On pipoa ja baskeria, korvaläppiä, sormikkaita, rukkasia, villalapasia, nahkahanskoja ja vaikka mitä.

Tulkoon siis millainen pakkanen tahansa, minä olen valmistautunut. :D

4 kommenttia:

 1. Sulla on hienoja takkeja(kin). Erityisesti tykkään tosta kuvassa olevasta villakangastakista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jaanaba. Tykkään kanssa siitä paljon. Mulla oli vähän ongelma, ettei ollut sopivia takkeja, mutta nyt niitä on ihan riittävästi. :)

  Olen vähän ottanut susta mallia, kun sulla on niin kivoja kuvia sun vaatteista blogissasi. Mun kuvat vaan on niin surkeita, kun en osaa oikein kuvata, pokkari ei ole hyvä ja en osaa ollenkaan käsitellä kuvia. Jos taas pyydän herran ottamaan kuvia omalla kamerallaan (Canon 1D), niin niiden saamiseen menee liikaa aikaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/1/11 18:55

  Turkit käyttöön now or never!!! MinkkiP

  VastaaPoista
 4. Oot niin oikeassa, MinkkiP!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...