maanantaina, joulukuuta 13, 2010

Kiitos Mauro!


Mauro Berruto, joka toimi Suomen miesten lentopallomaajoukkueen valmentajana vuodesta 2004 lähtien, suuntaa uusiin hassteisiin ja jättää Suomen maajoukkueen.

Mauro kirjoitti suomalaisille kirjeen, jossa hän kiittää kaikki suomalaisia, jotka olivat hänen tukenaan ja mukanaan viemässä suomalaista mieslentopalloa eteenpäin. Kuva on otettu Power Cupissa, jonka hän mainitsee yhtenä hienoimpana kokemuksena.

Uskon, että Mauro teki yhtä suuren vaikutuksen koko suomalaiseen lentopallokansaan kuin se teki häneen. Niinpä luotankin siihen, että hänen jalanjälkiään halutaan seurata ja pitää suomalaismiesten menestys yhtä korkealla kuin minne Mauro sen vei.

Mauron saavutukset ovat kiistattomia. Hän on todella hyvä valmentaja ja niillä taidoilla saanut pienestä Suomesta, jossa kärsitään pelaajapulasta, maailman luokan haastajan niin olympiavoittajialle, maailmanmestarille kuin muillekin huippumaille. Lentopallo on Kansainvälisen Olympiakomitean jäsenmaissa laskettuna laajimmalle levinnein 220:llä jäsenmaallaan. Siksi kaikkien edellämainittujen voittojen, menestyksen EM-kisoissa ja Maailman Liigassa arvostus pitääkin nostaa todella korkealle.

Kuva: Sami Laakkonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...