maanantaina, joulukuuta 27, 2010

Pukin tuomaa

Eihän meillä aikuisten luona pukki käynyt, mutta lahjoja tuli silti muutamia. Minäkin olin ollut sen verran kiltti, että sain pari pakettia ja pari kirjekuorta.

En oikein osannut vastata mitään, kun minulta kysyttiin mitä haluan lahjaksi. Tuntui, että minulla on kaikkea ja sitä mitä haluisin ei voi joko ostaa tai sitten sitä on vain vaikea ostaa. Tarvitsisin ihan oikeasti siistejä vaatteita, mutta eihän sellaista voi ostaa ilman sovitusta. Ja olisin halunnut lisää lomaa, lisää vapaa-aikaa ja muutaman kilon kropastani pois. Ei niin kovin helppoa...

Paketeistä löytyi kuitenkin kaikkea kivaa. Pipoja ja hattujahan ei ole koskaan liikaa, joten niitä tuli mainittuakin kysyjille. Suojelusenkeli avaimenperäkin on aivan mielettömän ihana, oikein Swaroksin kivin koristeltu.


Ja kun olen nyt innostunut lukemisesta ja ruuanlaitosta, niin kirjat ovat aina paikallaan. Riikka Pulkkisen Totta oli ykköstoive, lisäksi myös Jo Nesbo, jota tulikin oikein puoli tusinaa (Lepakkomies 1997, Torakat 1998, Punarinta 2000, Suruton 2002, Veritimantit 2003, Lumiukko 2007)


Jouluna tuli harrastettua liikuntaa monta tuntia. Tosin kylläkin sisätiloissa ja pelikonsoliavusteisesti. Aattona heitettiin frisbeegolfia ja petankia, joulupäivänä lyötiin biitsiä ja heitettiin taas kiekkoa frisbeegolfissa ja tapanina otettiin viimeisetkin mehut biitsistä irti. Olkapää kiroili, kun ei tullut lämmiteltyä. Myös aivonystyrät hierottiin teräviksi Rummikubilla. Aivan mielettömän hauska peli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...