keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Farang

Farang on moderni kaakkois-aasialaisen keittiön ravintola Töölössä. Aivan mieletön! Suosittelen ehdottomasti maistelumenuja ja viinimenuja niiden jatkoksi. Maut ovat todella upeita, puhtaita, rikkaita, monipuolisia ja maistuvia. Annoksissa on riittävästi ainakaan täyttämään minun vatsani ja viinit sopivat täydellisesti jokaiseen ruokalajiin. Pitää vaan varoa joutumasta kahden viinilasin koukkuun, siinä vaiheessa, kun laseja on neljä, on jo todella pulassa.

Samana iltana tuli vierailtua myös Kallessa, siis Kaarle XII:ssa Kasarminkadulla. Kallehan on kuuluisa torstai-illoistaan. Silloin sinne kokoontuu erityisesti talouspuolen ihmisiä ja muitakin torstaina liikkeellä olevia.

Kun oli pikkujouluaika kyseessä, niin paikalla oli entistä enemmän väkeä ja suurimmalla osalla puvut päällä. Tai ainakin niin minä tilanteen luin, vaikka en ennen paikalla ollut ollutkaan torstai-iltana. Narikan väki ei kuitenkaan ollut kovin pikkujoulutuulella, kun yritin tarjota säilytykseen ilmapalloista tehtyä päähinettä, niin sitä ei vaan otettu vastaan. Niinpä piti kulkea osittain hattu päässä, joka teki kampauksesta sähköisyydellään oikein näyttävän ja osittain päähine kädessä. Päähine oli niinkin näyttävä, että ainakin viisi kertaa se meinasi lähteä uudelle omistajalle.

1 kommentti:

  1. Onneksi en ollut paikalla... MinkkiP

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...