sunnuntaina, tammikuuta 02, 2011

Meikillä tekee ihmeitä

Olen jo aikaisemmin kertonut käyttäväni Bare Escentualsin mineraalimeikkejä. Meikit ovat ihanan kevyitä, pysyvät hyvin ja pitävät ihon hyväkuntoisena.


ps. ennen kannessa luki kuvan mukaisesti i.d., nykyään Bare Escentuals.

Tein pientä testiä, että miten naama muuttuu meikatessa, sillä meikillähän voi tehdä ihmeitä. Nykyaikana enemmän ihmeitä tehdään kuvissa muokkauksella eli photoshoppaamalla, mutta ihan oikeassa elämässä on tyydyttävä meikkeihin tai äärimmäisessä tapauksessa plastiikkakirurgiaan.

Minä en voi valitettavasti joka päivä meikkiä naamaani laittaa töihin, koska puhdastiloissa vältetään kaikki partikkeleita. Harmittavan usein jää sitten meikki pois koko päiväksi, kun ei sitä aamulla ole tullut laitettua. Alla olevan kuvan perusteella voisin kyllä kantaa joka päivä meikkipussia ja tarvittaessa sitten puhdistuslappuja mukanani, etten näyttäisi ihan niin hirviöltä ja spurgulta kuin meikin kanssa näytän.

Kuvassa siis vasen puoli meikattuna ja oikea puoli ilman meikkiä ja kulmakarvojen siistimistä. Iho kiiltää, kaikki juonteet ovat esillä ja värikirjo on suuri. Mineraalimeikki näyttää hyvin luonnolliselta ja neutraalilta.

Tässä kuvassa koko naama meikattuna ja lisäksi hiukset vähän laitettuna. Pitää ottaa tämän vuoden tavoitteeksi tsempata myös meikkauspuolella. Alkuun riittäisi ihan pohjan laittaminen ja ripsiväri. Nyt kuvassa on myös laitettu luomiväriä, varjostusta ja poskipunaa. Huulissa pelkkä huulirasva.

ps. valitettavasti meikki ei peitä kaikkia kasvon muotoja, geeneissä tulevat vahvat kasvojen uurteet ja sitä myöten "turvonnut"-lookki, yök!

Miten erilaisia ovatkaan ne ihmiset, jotka yleensä esiintyvät vahvan meikin kanssa? Missikisoissahan on nykyään myös kuvia, joissa missit esiintyvät saunapuhtaina. Ja miten ihmistä saakaan muutettua, kun hän harvoin meikkiä käyttää. Minä en meinannut tässä syksyllä tunnistaa yhtä kaveriani, joka juhliin oli laittautunut viimeisen päälle, niin erinäköinen hän oli meikin kanssa kuin ilman. Mutta ehdottomasti positiivisessa mielessä.

Meikit:
- Mineral Veil - vaalein
- Matte SPF 15 Foundation - Medium Beige
- Warmth All-Over Face Color
- Blush - Beauty
- L'OREAL Open Eyes-luomiväri - Open Cocoa
- Kanebo 38*C -ripsiväri - musta

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa kans noi mineraalimeikit. Vielä en oo kokeillut, mutta aion kyllä.

    Sulla on tosi hienon väriset silmät. =)

    VastaaPoista
  2. Mineraalimeikit on tosi hyviä ja kivoja, kun opettelee vaan niiden käytön. Kannattaa hankkia kunnon välineet.

    Kiitos! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...