sunnuntaina, tammikuuta 02, 2011

Vuosi 2010


Alkuvuosi oli Suomessa hyvin talvinen, eli luminen ja melko kylmä. Minäkin nautin siitä täysin siemauksin, vaikka alkuvuosi menikin vahvasti työreissuissa ulkomailla. Reissuissa tuli luettua kirjoja ja ihastuin kovasti Leena Lehtolaisen Maria Kallio-sarjaan. Ihastuin myös italialaiseen ruokaan, erityisesti Veneton alueen keittiöön. Loppuvuodestakin matkat suuntautuivat Italiaan, mutta myös uuteen tuttavuuteen, Marokkoon.

Kirjoista mainittakoon myös Stieg Larssonin Millenium trilogia. Aivan mieletön! Kirjoihin perustuvat elokuvathan tulevat televisiosta, kaksi taitaa olla vielä jäljellä. Leffoista sen sijaan mainittakoon Sex and the City 2, Inception, Avatar ja Harry Potter ja kuoleman varjelukset.

Vuoden alusta alkoi myös terveellisempi ruokavalio, ja varoittelin sen myötä lukijoita E-aineista ja kerroin hyvistä omista luomukokemuksista. Tutustuin uudelleen myös suklaaseen. Sulkaa ei ole ennen maistunut, mutta ladukas tummasuklaa antoi uusia, maukkaita makuelämyksiä. Vuoden aikana tuli testattua myös moni uusi ravintola. Löytyi yksi helmikin, nimittäin Farang Töölössä. Kesällä yritin kehitellä meidän takapihasta hyödyllistä kasvupaikkaa myös ruokapuolelle. Muutamat yrtit kasvoivatkin mukavasti ja ehkä jo ensi kesänä saamme nauttia kesällä istutettujen marjapensaiden antimista. Voden aikana tli myös tutustutta yhä enemmän aloeveraan ja sitä sisältäviin tuotteisiin. Nyt ei niistä voisi enää luopua.

Vuoteen 2010 mahtui luomuruuan lisäksi myös toinen iso ekoteko. Ensimmäisen kerran möin tavaroitani kirppiksellä, ja vielä hyvällä kokemuksella. Tänä vuonnakin tulee harrastettua moista, nimittäin myytävää jäi vielä aika paljon.

Alkuvuoden sportit olivat hyvin esillä Treenipäiväkirjassa, mutta koska olemme tehneet toista projektia, jonka pitäisi alkaa heti vuoden alusta, niin liikunnoista ja liikuntaan liittyvistä jutuista ei ole tullut postattua Noranblogiin. Tuosta uudesta projektista myöhemmin lisää. Talvi tehtiin kuitenkin paljon talviurheilua ja sen kruunasi kahden viikon loma Åressa. Kesällä taas mentiin täysillä biitsillä. Koko vuoden sportit ovat tallessa HeiaHeia:ssa.

Koska muisti on rajallinen, niin olen näköjään kirjoitellut samoilla otsikoilla useammankin jutun ja joskus on unohtunut kirjoittaa kokonaan. Nytkin roikkuu vielä muutama aihe joulukuun alussa lupaamistani. Loppuvuodesta aloin kirjoitella yhä enemmän tyylistä ja vaatteista. Tämä siksi, että toivoisin lukijoiden kommentoivan ja antavan vinkkejä minulle. :) Aihe, josta olen kirjoittanut useamman kerran vuoden aikana, PowerBalance, taas sai aikaan oikean kommenttiryöpyn, vaikka en ehkä olisi niin edes tahtonutkaan.

Vuosi 2010 oli hyvin hektinen, mutta erittäin kokemusrikas. Tuli elettyä täysillä ja nautittua joka hetkestä. Oikein hyvä vuosi! Oli paljon kulttuuria, sporttia, kavereita, viihdettä, matkoja, vapaaehtoistöitä ja vähän lomaakin. Päällimmäisenä kulttuurista jäi mieleen P!nkin taitava konsertti ja Wicked-musikaali, joka oli todella upea esitys. Hyviä muistoja jäi myös monista kaveri-illoista ja -juhlista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...