sunnuntaina, tammikuuta 02, 2011

Mietintöjä

Tänään on ollut rauhallinen aamu ja olen ehtinyt postata jo kolme juttua ennen tätä, lähinnä riisipuuron keittämisen lomassa. Olen myös tarkastellut muita blogeja ja kommentoinut niitä. Kun kävin läpi säännöllisesti seuraamiani blogeja, n.15, tajusin, että suurimmassa osassa niistä on jokin teema. Minullahan ei mitään yksittäistä teemaa ole, muuta kuin minun elämä. Jäin pohtimaan, että pitäisikö olla?

Päädyin kuitenkin siihen, että ei, en aio keskittyä yhteen aiheeseen. Meillähän oli ja kohta tulee uusi sporttiaiheinen sivusto ja remontin aikana pidimme remppablogia, se saa riittää teemaksi. Tänne minä aion jatkaa elämäni sillisalaatin keräämistä, koska minähän teen tätä lähinnä itselleni ja blogini toimii samalla myös päiväkirjana. Minä olen myös kiinnostunut ja tykkään niin monesta aiheesta, että en pystyisi pitäytymään vain yhdessä. Joskus joku asia on pinnalla ja kirjoitan siitä enemmän, joskus taas joku toinen. Toivoisin, että blogistani olisi iloa jollekin, ja jollekin ehkä myös hyötyä. En sinänsä hae lukijoita, mutta minusta olisi kiva, jos kommentteja tulisi enemmän.

Nyt mennään jo viidettä vuotta Noranblogia. Välillä on ollut vähän hiljaisempaa ja kuten tänään, aika ruuhkaista. En ole katunut mitään, mitä olen tänne laittanut, enkä kadu myöskään sitä, että olen täällä omana itsenäni, esittelen kasvokuviani ja kerron paljon itsestäni. Tyyli on pysynyt koko ajan yhtä kirjavana ja sekavana. Kirjoitusvirheitä on paljon ja kuvia omasta mielestä liian vähän. Jatkossa yritänkin panostaa enemmän kuviin ja kirjoitusvirheiden tarkistamiseen. Mutta mitä sinä toivoisit blogistani?

Tässä vielä pari kuvaa ihanan leppoisasta vuodenalun sunnuntaiaamusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...