maanantaina, marraskuuta 01, 2010

Vahva vastustuskyky asuu suolistossa

Paula Heinonen on luennoinut otsikon aiheella pitkin syksyä ympäri Suomea. Samasta aiheesta voi myös kuunnella Paulan esiyksiä Terveyden Tukipilareissa

Paula Heinonen on koulutuksen ja omien kokemusten kautta kiinnostunut työhyvinvoinnista, terveydestä ja ruuasta. Hän kertookin tekemiensä tutkimusten ja omien kokemusten kautta millä ihminen saa kehostaan loistavasti toimivan kokonaisuuden.

Kaiken hyvinvoinnin pohjana on on suoliston hyvinvointi. Nykyajan ruuassa on paljon keinotekoisia lisäaineita, jotka jumittuvat helposti kehoomme. Ne tukkivat suolistoa ja häiritsevät sen toimintaa. Niinpä suolisto pitäisi saada puhtaaksi, korjata paremmaksi ja ylläpitää sen toimintaa. Tähän toimii erinomaisesti Foreverin Aloevera, jolla on kehoa puhdistava vaikutus. Foreverin aloevera on 100% aloeveraa, joka on säilötty patentoidulla menetelmällä, että aloeveran hyvät ominaisuudet säilyisivät. Alovera mehut sisältävät vähintään 92% puhdasta aloeveraa. Kaikki Foreverin aloeverat ovat 100% luomuruokaa, josta saa tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit, lukuunottamatta D-vitamiiniä).Ainakin minulla tuo todella toimii. Sain parannettua ärtyneen suolen, ruokayliherkkyydet, kuten laktoosi-intoleranssi, on kurissa, ei ole tullut sairasteltua ja virtaa riittää niin töihin kuin harrastuksiin. Suosittelen kokeilemaan, helpoin tapa löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...