torstaina, marraskuuta 11, 2010

Mahtavaa uskollisuutta

Eilen kävimme MinkkiP:n kanssa katsastamassa LML-ottelua ja samalla onnittelemassa 25-vuotiasta. Matsissa pelasivat sarjataulukon 4. HPK ja 6. Pieksämäki Volley, siis kaksi viimeisintä liigajoukkuettani.

HPK aloitti kangerrellen, mutta vei lopulta ottelun selvästi 3-0. HPK:n vahvuuksina olivat syöttö, puolustus ja hyökkäys. Upeita hakuja ja mahtavia venymisiä, kovia lyöntejä ja tehokasta passityöskentelyä oli mukava katsella. Pieksämäen eduksi ei oikein voi mainita mitään, sillä peli takkusi vastaanotosta lähtien. Syöttö oli ajoittain tehokas, mutta ei silläkään edes erää voitettu.

Ottelua oli seuraamassa myös bussilastillinen pieksämäkeläisiä vanhoja herroja. Keski-ikä tuolla ryppäällä oli varmaankin lähempänä 80 vuotta. Samat herrat ovat kiertäneet naisten ja jossain vaiheesa miestenkin otteluissa kymmeniä vuosia, eikä heitä pelota matkat eikä kelit, sillä eilenkin oli aikamoinen sumu ja pimeys ja matkaa Pieksämäeltä Hämeenlinnaan on useampi tunti.

Samat herrat siis olivat jo minun aikanani joukkuetta kannustamassa vähintään jokaisessa kotipelissä, mutta myös useassa vierasottelussa. Ja tulihan eilisestä joukkiosta pari oikein juttelemaankin muistellen erästä ottelua, jossa pelasin kovassa kuumeessa Hämeenkaaressa, ja toista kertaa kun Pieksämäen kanssa voitimme SM-kultaa samaisella areenalla. Tuli ihan mukava olo, että vielä muistetaan ja muistetaan vielä hyvällä.

Mieletöntä uskollisuutta joukkuetta kohtaan tuolta poppoolta. Herrat pysyvät mukana oli sitten hyvä tai huono kausi. Hirveästi ääntä ja kannustushuutoja ei porukasta lähde, mutta varmasti vaikuttavat keltaisine paitoineen jo läsnäolollaan koko joukkueeseen positiivisesti. Jos ei, niin ainakin pitäisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...