Siirry pääsisältöön

Viikonloppu viihteellä

Viikonloppu meni vahvasti levon ja viihteen merkeissä. Paikkana oli perjantai-illasta sunnuntaiaamuun Himos.

Perjantaina kaunista kuunneltavaa ja iloista katsottavaa tarjosi Jenni Vartiainen. Jennin laulu oli todella upean kuuloista livenä ja hän oli todella läsnä, oikein mukavaa. Lisämaustetta settiin tarjosi basisti, joka hymyili koko ajan ja antoi varmasti kaikkensa yleisön viihdyttämiselle.

Jäimme kuitenkin pohtimaan, että miksi suomalaiset artistit eivät tee mitään sirkustemppuja tai vaihda asuja tai esiinny lavalla muuten kuin laulaen. Minulla kun on musitijälki viime kesän P!NKin keikasta ja toissakesäisestä Madonnan showsta, niin jäi kaipaamaan jotain muutakin kuin pelkkää laulunluritusta.

Jennnin nautittava esitys kruunasi illan kaikesta känniläisten örvellyksestä huolimatta. Taisi olla muutamat pikkujoulut menossa, kun niin piti töniä, kaataa drinkkiä toisten niskaan, riisua paitaa ja housuja, käydä käsiksi jokaiseen vastaantulijaan ja olla muuten vaan täysi idiootti. Lattia oli niin tahmainen ja peitetty lasinsiruilla, että kengänpohjat olivat täysin kuorrutettu uudella kerroksella. Jonottaminen oli sula mahdottomuus ja täysi härdelli. Kyllähän Himos Areenalle väkeä mahtui, mutta ei ollut ihan puitteet kunnossa,kun porukka lähti samaan aikaan valumaan talosta ulos.

Kaikista känniääliöistä huolimatta oli paikalla myös aitoja Jenni-faneja ja tanssimaan tulleita. Yksikin mies veti sellaiset muuvit, että Danceen olis kannattanut osallistua. Ihan ulkomuodosta ei olisi uskonut, että kaljan kyllästämä keskikroppa pystyy niin noepisiin ja hallittuihin liikkeisiin. Hienonnäköistä!

Lauantain shown nimi oli Suuri Joululahja. Lavalla siis nähtiin Eppu Normaalin ja Kummelin yhteisesitys. Aivan loistava! Seuraavista videoista saa vähän esimakua, mutta suosittelen ihan paikan päälle tarkastamaan kattaus:




2,5h kestänyt pläjäys oli todella hauska ja rento. Molemmat poppoop pistivät varmasti parastaan ja selvästi nauttivat siitä. Lavalla nähtiin Kummelin useampia hahmoja, joista paras oli ehdottomasti Mauno Ahonen. Ei meinannut pokka oikein pysyä herralla, kun haastatteli Vanajaa. Lavalla nähtiin myös useampi kielisoitin kuin laki sallii ja huikeaa SuomiRockin tykitystä.

Lauantaina meno oli hiukan rauhallisempaa kuin perjantaina, ihmiset olivat kai tulleet ihan tosissaan katsomaan showta. Silti ei säästytty kissatappelulta, tönimiseltä tai kuorrutetulta lattialta.

ps. Viikonlopun kruunasi minun valintani Lentisliiton liittohallitukseen.

Kommentit

  1. Eput ja Kummeli sopii kyllä samaan proggikseen täydellisesti! Miksi musiikkiesityksen pitäisi aina olla tylsä..? HIenoa, että tässä maassa osataan vielä rikkoa rajoja!

    Kuvia bilettäjistä saattaapi tulla myöhemmin...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa