maanantaina, marraskuuta 22, 2010

Viikonloppu viihteellä

Viikonloppu meni vahvasti levon ja viihteen merkeissä. Paikkana oli perjantai-illasta sunnuntaiaamuun Himos.

Perjantaina kaunista kuunneltavaa ja iloista katsottavaa tarjosi Jenni Vartiainen. Jennin laulu oli todella upean kuuloista livenä ja hän oli todella läsnä, oikein mukavaa. Lisämaustetta settiin tarjosi basisti, joka hymyili koko ajan ja antoi varmasti kaikkensa yleisön viihdyttämiselle.

Jäimme kuitenkin pohtimaan, että miksi suomalaiset artistit eivät tee mitään sirkustemppuja tai vaihda asuja tai esiinny lavalla muuten kuin laulaen. Minulla kun on musitijälki viime kesän P!NKin keikasta ja toissakesäisestä Madonnan showsta, niin jäi kaipaamaan jotain muutakin kuin pelkkää laulunluritusta.

Jennnin nautittava esitys kruunasi illan kaikesta känniläisten örvellyksestä huolimatta. Taisi olla muutamat pikkujoulut menossa, kun niin piti töniä, kaataa drinkkiä toisten niskaan, riisua paitaa ja housuja, käydä käsiksi jokaiseen vastaantulijaan ja olla muuten vaan täysi idiootti. Lattia oli niin tahmainen ja peitetty lasinsiruilla, että kengänpohjat olivat täysin kuorrutettu uudella kerroksella. Jonottaminen oli sula mahdottomuus ja täysi härdelli. Kyllähän Himos Areenalle väkeä mahtui, mutta ei ollut ihan puitteet kunnossa,kun porukka lähti samaan aikaan valumaan talosta ulos.

Kaikista känniääliöistä huolimatta oli paikalla myös aitoja Jenni-faneja ja tanssimaan tulleita. Yksikin mies veti sellaiset muuvit, että Danceen olis kannattanut osallistua. Ihan ulkomuodosta ei olisi uskonut, että kaljan kyllästämä keskikroppa pystyy niin noepisiin ja hallittuihin liikkeisiin. Hienonnäköistä!

Lauantain shown nimi oli Suuri Joululahja. Lavalla siis nähtiin Eppu Normaalin ja Kummelin yhteisesitys. Aivan loistava! Seuraavista videoista saa vähän esimakua, mutta suosittelen ihan paikan päälle tarkastamaan kattaus:
2,5h kestänyt pläjäys oli todella hauska ja rento. Molemmat poppoop pistivät varmasti parastaan ja selvästi nauttivat siitä. Lavalla nähtiin Kummelin useampia hahmoja, joista paras oli ehdottomasti Mauno Ahonen. Ei meinannut pokka oikein pysyä herralla, kun haastatteli Vanajaa. Lavalla nähtiin myös useampi kielisoitin kuin laki sallii ja huikeaa SuomiRockin tykitystä.

Lauantaina meno oli hiukan rauhallisempaa kuin perjantaina, ihmiset olivat kai tulleet ihan tosissaan katsomaan showta. Silti ei säästytty kissatappelulta, tönimiseltä tai kuorrutetulta lattialta.

ps. Viikonlopun kruunasi minun valintani Lentisliiton liittohallitukseen.

1 kommentti:

  1. Eput ja Kummeli sopii kyllä samaan proggikseen täydellisesti! Miksi musiikkiesityksen pitäisi aina olla tylsä..? HIenoa, että tässä maassa osataan vielä rikkoa rajoja!

    Kuvia bilettäjistä saattaapi tulla myöhemmin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...