tiistaina, marraskuuta 16, 2010

Jännitystä elämään

Viime aikoina on luotu jännitystä elämään lähinnä unissa, mutta eilen saatiin sydän pumppaamaan verta ihan konkreettisesti. Olen nähnyt viime aikoina jos mitä kummallisimpia unia, joissa ei vaaraa ole kammoksuttu. esimerkiksi viime viikolla näin unta, että Viking Line kaatui tiukassa käännöksessä. Laivasta kuitenkin irtosi ohjaamo ja pari ylintä kerrosta omaksi aluksekseen. Samana yönä näin myöskin, että jäin itse hiekkapatjan alle, kun Biitsi.fi Areenalle työnnettiin lisää hiekkaa. Viime yönä näin unta, että hampaani tippuivat.

Toivottavasti nämä unet tästä helpottuvat, että draama jäisi vain hereilläoloaikaan. Eilen nimittäin meinasin jäädä rekan alle. Ajoin Karhusaarentietä, eli Kehä I:sen ja Länkkärin välipätkää, kun Nokian kohdalla valot vaihtuivat keltaisiksi ja päätin jarruttaa, etten mene päin punaisia. Takana tullut rekka ei kuitenkaan ollut ajatuksissa pysähtyä samoihin valoihin. Rekka alkoi jo kiemurrella viereiselle kaistalle, kun huomasin sen lähestyvän. Niinpä painoin kauhuissani kaasua, että pääsin rekan alta pois. Valot olivat jo täysin punaiset, kun minä tulin niiden läpi, mutta tulihan se rekkakin sieltä vielä minun perässäni.

Sydän tykytti melkoisesti vielä päästyäni Salmisaareen, mutta sain vain kiittää tarkkuuttani, että katselin ympärilleni ja takapeiliinkin. Keli oli kuitenkin selkeä, vaikka olikin sateinen, ettei liukkaasta voinut syyttää jarrujen toimimattomuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...