torstaina, lokakuuta 18, 2007

No niin

Selkä sitten meni taas jotenkin pois paikoiltaan. Jo eilen aamulla huomasin, että selässä tuntuu taas jossain kolmennen/neljännen rintanikaman kohdalla kipua, kun kääntää päätä. Sehän on minule aika perinteistä ja normaalia, joten en niin välittänyt. Kipu kuitenkin yltyi päivän mittaan paljon pahemmaksi kuin normaalisti. Itse asiassa niin pahaksi kuin se oli kerran Vanajassa pelatessani, milloin en pystynyt liikuttamaan koko yläkroppaa ja yksi nikama oli täysin vinossa.

Menin Samin kanssa kuitenkin punttisalille ja siellä tehdessäni vasemmalla kädellä ojentajaa (oikeallahan en pysty tekemään mitään) naksahti kunnolla. Kipu täytti koko mielen ja oli aivan älytön. En pystynyt hengittämään, en makaamaan selällään, en liikuttamaan päätä. Menin heti suihkuun ja odottamaan Samia pois Kinesiksestä. Sitten apteekin kautta kotiin. Apteekista oli pakko ostaa jotakin kipua lievittävää voidetta, joka vaikuttaisi nopeasti. Onnekis kotona oli edellisistä onnettomuuksista jääneitä vahvoja särkölääkkeitä.

Niiden voimalla selvisin alkuyön, mutta loppuyönä en saanut nukuttua ollenkaan. Nyt odottelen, että pääsen naksauttajalle ja saan selän paikoilleen.On se kumma, että minulla sattuu selkään niin usein. Olenko nykyään niin heikko vai onko minussa rakenteellista vikaa? Tämä pitäisi kyllä selvittää jotenkin, on nimittäin kohtuu ikävää kärsiä tällaisista oireista niin usein.

3 kommenttia:

 1. Terve!

  En edes tiedä miten eksyin sun blogiin, mutta netissä pyöriessä kaikkea näköjään sattuu ja tapahtuu.

  Kuulostaa noi sun heräämisongelmat ihan tutulta aika ajoittain itsellekin, vaikka en ihan samanlainen duraceli olekaan kuin sinä parhaimillaan näköjään olet ollut:)


  Yritä nyt löytää jostain motivaatiota töihin.päivä kerrallaan eteenpäin sen enempää miettimättä miten hommat ratkeaa. teet sen välttämättömän työn, mutta jätät "häsläämisen" muiden harteille.lepäät kerrankin kunnolla ja samin kanssa keksitte jotain hauskaa tekemistä, mikä ei sisällä liikaa fysiikkapainoitteisia juttuja.

  Levolla ja ravitsevalla ruualla + kotiväen/kavereiden tuella laitetaan sinut hyvään iskuun ensi kesää varten.Tällöin minunkaan ei tarvitse työttömänä potkia kentän laidalla tyhjiä juomapulloja.Tsemppiä ja kaikkea hyvää loppuvuodelle:)

  T: Juomavastaava 2007


  ps. Suosittelen hankkimaan apteekista rautajuomaa; sen henkinen vaikutus hemoglobiiniin ja jaksamiseen on huomattava:)

  p.p.s. ehkä törmätään 27.10 ??

  VastaaPoista
 2. Moi Niko!

  Kiva, että löysit tähän portaaliin ja kommentoitkin vielä! Todella hienoa!

  Me nähdään 27.10. ja voidaan sitten keskustella lisää! :)

  Kiitos kaikista vinkeistä!

  VastaaPoista
 3. Selkä on muuten nyt paranemaan päin. Eli se on naksautettu kohdalleen, mutta kipu on vielä todella kova. Levätään vähän, niin eiköhän se siitä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...