maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Sunnuntain setti

Sunnuntaina oltiin sovittu treffit klo 9.00. Silloin oli lähtö kohti Karkkilaan. Poliisikin puhallutti Kehä II:lla. Saimme jatkaa matkaa nollilla, vaikka jännitti kyllä, kun oli edellisenä iltana juonut kaksi lasia viiniä. ;P

Karkkilassa ensin sienimetsään. Sieniä löytyi hyvin heikon alun jälkeen ja parin suvantovaiheen jälkeen. Käsipuoli löysi kaikki parhaat ryppäät. Minä lähinnä vain yksittäisiä, mutta ehkä hiukan useammin. :) Metsässä meni n. 2,5 tuntia ja tultiin uuden kommunikaattorin gps:n sekä kartan avulla takaisin, kun ei Iskäkään ihan muistanut missä ollaan.

Happihyppelyn jälkeen ruokaa ja lehtiä. Sitten olikin jo siirtyminen areenalle. Oli nimittäin kauden avaus peli. Peli oli nopea, mutta suhkussa kesti. ;) Ei vaan jaksanut. Jalat jaksoi aamun kävelystä huolimatta hyvin, mutta sormet oli kai jäässä tai jotain, sillä tuli sellaisia passeja, että kuka tahansa olisi pystynyt parempaan. Onneksi mun tehtävä olikin vain se pallojen toimittaminen passarille!

Pelin jälkeen kotiin ja rääppiäisiin. Paljon oli jäänyt onneksi meille mutusteltavaa sienien putsauksen lomassa. Mutta siis mikä homma, nimittäin se sienien putsaus. Kun viimeksi olen ollut metsässä (n.10 vuotta sitten) en muista mitään tullaista urakkaa. Kolme tuntia käsipuolen kanssa putsailtiin. Työnjako oli selvä ja toimiva. Kumpikin kantoi kortensa kekoon tasapuolisesti, samoin kuin sienet jaettiin. :) Tällä viikolla tai sitten seuraavalla on tiedossa sienipiirakkaa, sienirisottoa ja sienikeittoa, ehkäpä. Ainakin kahta ensimmäistä.

Nyt väsyttää kovasti, ihan fyysisen väsymyksen takia. Olkapää vihoittelee, vaikka pelissä otin ihan iisisti. Tuli kyllä mieleen, jos menis vaikka vielä lääkärille näyttämään ja hakemaan lähetteen magneettikuviin, että sais varmuuden olkapään tilasta. En mä jaksa enää kauan vaan lepuuttaa, kun ei ole selvyyttä, että mikä siinä nyt oikein on ja koska paranee.

PS. Sen verran väsyneenä kirjoitin tuota juttua pari tuntia sitten, että unohtui muutamia juttuja.
- henk.koht. koutsi oli mukana antamassa kommenttia ja vinkkejä pelissä :)
- löydettiin me metsästä myös orakkaita ja kääpiä, kanttarellejä ja kärpässienikin
- Äiti kehui koutsia oikein reippaaksi ja mukavaksi! :)
- metsässä tuli myös otettua maisema- ja makrokuvia hienoista yksityiskohdista sekä saaliista
- ja miksi minusta ei ole kuulunut mitään blogissa, johtuu lähinnä siitä, että tuparivalmistelut veivät kovasti aikaa ja olen jäänyt koukkuun Facebookiin
- ja tietenkin kuvat ja ne on nyt tässä (epäjärjestyksessä ja vailla selityksiä)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...