keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Saksassa

Nyt ollaan jo Düsseldorfissa. Eilen lennettiin Köpiksen kautta kyllä tänne, mutta taksimatka vei meidät Bergisch-Gladbachiin. :) Sieltä Lote tuli minut hakemaan ja mentiin "suorinta" tietä Leverkuseniin ja syömään. Syötiin mättöä tottakai! Todella iso kinkkisetti mulle ja ja maailman isoin tirumisupala Lotelle! Oli hyvää.

Matka jatkui kotikäynnin, dvd:hen tutustumisen ja Joonaksen haun jälkeen Kölniin irkkupubiin, jossa katsottiin enemmän ja vähemmän kiinnostuneina ManUn peli. Manu voitti, kaikki oli iloisia ja minä sain maistaa appfelsorlea. :) Juteltiin sikana, naurettiin itsellemme, haukoteltiin ja nautittiin toistemme seurasta. Oli kivaa.

Yö meni sikeästi Landesturnschulessa, jonka olin bongannut netistä. Oli hauska paikka, joku entisajan voimisteluopisto, jossa oli kaikki huoneet nimetty joidenkin huippunimien mukaan. Mun huone oli Mettmann. Aamulla ei tosiaan olis mitenkään halunnut lähteä siitä lämpimän peiton alta liikkelle, mutta oli pakko. Ensin aamiainen, sitten taksilla Düsseldorfiin hotelliin, jonne jätettiin laukut. Siitä messualueelle, jossa veitettiinnkin sitten koko päivä = 6,5 tuntia.

Pienen hotellilepohetken, chattailun, laukun purkamisen ja vaatteiden vaihdon jäölkeen lähdettiin syömään. Haluttiin japanilaista ja kysyttiin vinkit respasta. Tunnin harhailtumme sielläpäin, minne respa meidät opasti katsottiin kartan mainoksista oikea osoite ja löydettiin perille. :) Tuli ihan mukava iltakävely, n.5km. Ruoka oli hyvää, oli sushi settiä, sashimia, misokeittoa, jotain erikoisuuksia riisipedillä ja vihreäteejäätelöä. Lisäksi oli myös lämmintä sakea. Oli maukasta.

Nyt olen menossa nukkumaan ja huomenna on tiukka setti messuilla. Kaikki mukaan otetut käyntikortit ja esitteet pitää saada jaettua. Eikä tee varmasti edes tiukkaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...