Siirry pääsisältöön

Facebookista

Niin kuin jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin blogini on kärsinyt uudesta tuttavuudesta. Eli aikaa ei ole riittänyt kaikille netin ihanuuksille, vaan joku on saanut pahasti kärsiä. Nyt on kuitenkin toinen tuttavuus, eli Facebook saatu sellaiseen kondikseen, ettei siellä tarvitse koko ajan rampata. :)

Kun töissä täytyy tehdä töitäkin ja iltaisin ei oikein jaksa koneen ääressä istua, niin se aika mikä töiltä heltiää, menee netissä oleiluun. Aikaisemmin olen parhaani mukaan kirjoitellut juttuja blogiin, mutta viime viikolla loin profiilin Facebookiin ja jäin koukkuun. On kiva kutsua sinne kavereita ja luoda verkostoa. Muokata omaa profiilia ja laitella kuvia esille. Minusta Facebook on hauska keksintö, kunhan siitä ei tule sellainen addiktion, ettei aikaa jää millekään muulle. :)

No, minähän olen muutenkin ihminen, joka haluaa olla kaikkien kaveri ja haluaisin olla mahdollisimman moneen yhteydessä. Olen vaan ollut vähän heikko yhteyksien pidossa ja täll ähetkellä tuntuu, että kavereiden ei tarvitse juuri pitää yhteyttä, kun he voivat lukea kuulumiseni tästä blogista. :) Mutta miten minä kuulen kavereista? Eli nyt kommentoikaa ja laittakaa meiliä aina silloin tällöin! :) Ja meille saa tulla kyllä kylään ja minäkin pääsen helposti liikkeelle, joten tavataan ihan face-to-face!

Facebookissa tämä face-to-face on melkein olemassa, kun ihmisillä on profiileissaan omat kuvat ja lisäksi saattaa olla paljon muitakin kuvia. Onhan se tietty vähän riskiä laittaa kaikki tieto kaikkien saataville, mutta minä en näe siinä mitään menetettävää. Ainakin toivon, että ne ihmiset, jotka minuun siellä törmäävät ovat yhtä avoimin mielen liikkeellä kuin minäkin, etsimässä lähinnä vanhoja ja uusia kavereita.

Tähän väliin on muuten manittava teko, jonka eilen tein ihan yllättäen päähän pistosta. :) Vein illalla roskia ja huomasin valot asunnossa, joka on ollut myynnissä taloyhtiössämme. Paluu matkalla menin ja soitin ovikelloa. Ihan oikeasti! Minä, joka en uskalla edes sanoa puolitutulle moi tai muutenkaan lähestyä ketään vierasta, menin täysin vieraan ihmisen ovelle. No, olihan siinä syynsäkin. Siinä asunnossa tehdään nimittäin remonttia ja pyysin ahkeroijaa käymään meillä katsomassa meidän luomustamme.

Mutta siis, tavataan Facebookissa, täällä blogissa, meilitse, puhelimitse tai ihan face-to-face! :D

Kommentit

  1. Kääk! Sä kutsuit vieraita ihmisiä kotiisi. Apua! Hullu!

    VastaaPoista
  2. :) Kyllä mä tsekkasin tilanteen siinä ovella ollessani, että ei kai tuosta mitään harmia ole, jos tulee tsekkaamaan meidän luomuksen. Mutta aika rohkeaa silti. Ainakin multa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa