keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Käsittämätöntä

Kävin aamulla Hulluilla Päivillä Tapiolassa. Parkkeerasin auton Kulttuuritalon eteen pihalle, jossa on kaksi riviä vastakkain vinoparkissa. Parkkis oli ilmainen ysiin asti ja ajattelin selviytyä Stockalta tuossa ajassa. Ja niin selvisinkin, mutta parkkikselta en päässytkään ihan heti pois. Joku oli nimittäin parkkeeranut minun perään siten, että olin kolmen auton jonon keskimmäisenä. Kaikki paikat oli täynnä edessä ja sivuilla, joten ei mitään mahkuja päästä pois.

Mietin sitten siinä, että mitä nyt. Otanko selvää rekkarin perusteella auton omistajasta ja sitten jonkun finderin kautta puhelinnumero esiin. Vai odotanko kunnes kuski tulee, sillä autossa ei ollut parkkilappua, vaikka kello oli jo yhdeksän. Todella ärsyttävä tilanne vielä kun puehlimen akku ihan finaalissa. (tästä syystä ei myöskään kuvaa ole, sillä akku olisi saattanu loppua samantien)

No, onneksi sitten vastakkaissen rivin minun autoa vastakkain olevan auton viereinen kuljettaja tuli ja lähti pois. Pääsin hieman vemputtamalla pois paikaltani, sill äparkkis oli aika väljä. Se, että pääsin ylipäätään ajamaan tuosta lähteneen auton jälkeen tuotti sen sijaan vaikeuksia. Oli nimittäin yksi vanhempi Volvo -kuski jo odottamassa vapautuvaa paikkaa ja kun lähestyin häntä pyytääkseni häntä hieman odottamaan, hän käänsi pään pois ja osoitta tyhjentyvää paikkaa. Minä siinä sitten huitomaan ja osoittamaan, että minulla on asiaa. Tympääntyneenä ja vaikalloisena herra sitten avasi ikkunansa ja sain sanottua asiani.

Mutta siis, mitä voi liikkua ihmisellä päässä, joka parkkeeraa rivissä olevan auton perään? Siihen se auto sitten jäi melkein keskelle tietä olemaan. Toivottavasti sai sakot. Olisi pitänyt kirjoittaa lappu ikkunaan, mutta ei vaan ollut mahdollisuutta ja ärsytti niin paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...