maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Tunteiden vallassa

Tänään olen kokenut hauskoja tilanteita ja hyvin tunteita. Myös vähän surullisiakin tunteita, mutta niin hienoja elämyksiä. Ei vaan, tunteita kuitenkin ja tässä tarinat tunteiden takana.

Ensin meinasi hermotmennä ihan täysillä, kun Skype ei toiminut. On jo ollut ongelmiaverkkokortin kanssa, kännykän kanssa ja soittaminenkin on kallista. Kyse on siis siitä, että Sami on Azerbaijanissa, eikä sinne meina saada juuri mitenkään yhteyttä.

Työpäivän jälkeen menin hakemaan lapsia päiväkodista. (oli pakko kirjoittaa noin, koska se kuulosti niin hauskalta) Ja niinhän minä hainkin lapset, mutta neolivat serkkujani. Ja koska edessä oli matka suoraan jumppaan, kävin hakemassa pientä purtavaa ja juotavaa Pohjan torin K-kaupasta. Sieltä ulos kävellessäni nauroin itsekseni, kun kaupan kassat juttelivat asiakkaiden lomassa mukavia keskenään. Molemmat olivat noin parikymppisiä, poika ja tyttö. Poika huuteli tytölle, joka oli mennyt kysymään peliautomaatilla pelaavilta pojilta papereita, että "Etkö huomannut, kun ne tuli mopolla?" ja tyttö siihen, että "Voihan ne feikata." Sitten mopopoikien perään asteli noin 5-vuotias poika pyöräilykyparä päässä. Siihen kassapoika kassatytölle: "Käypä nyt tarkistamassa kaikilta paperit!" :) Itse asioin tytön kassalla, joka papereiden tarkastamisen jälkeen tuli ottamaan ostoksia. Poika siinä taas huutelemaan: "Ansku, pitäiskö tehdä sellaiset "Kassa suljettu" kyltit, kun meillä ei ole." Asiakkaita oli molemmilla kassoilla ja maksamiset ja muut hoituivat ihan mukavasti kassojen jutustelun siivellä. Viimeinen kommentti oli, kun lähdin ovesta ulos, niin kuulin kuinka poika vielä tytölle: "Ootko miettinyt mitä laitat päälle..." Tuli niin hyvö mieli ja oli hauska kauppareissu.

Seuraava tunnevyöry tuli, kun katsoin "Täydellisisä naisia". Jakso oli niin surullinen. Itkin ihan valtoimenaan, kun jakso loppui. Ensi viikolla on pakko katsoa uudestaan.

Mutta onneksi päivän päätti taas iloinen tunnevyöry, kun katsoin BB:n lähetyksen. sauli oli niin iloinen ja hassu, kun oli nähnyt Riitan päiväkirjahuonessa, muttei voinut kertoa sitä muille. Hauskaa katseltavaa!

3 kommenttia:

  1. Mä alan olla todella huolissani susta jos sä kyynelehdit katsoessasi täydellisiä naisia. Hmmm...

    VastaaPoista
  2. No en tajua, kai mulla on vaihdevuodet tulossa tai jotain, kun olen niin herkkätunteinen... :/

    VastaaPoista
  3. Lisäisin tuohon vielä, että ehkä on sittenkin parempi, että emeillä ei ole sitä telkkaria. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...