maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Tässä ja nyt

Vaikka otsikko on tässä ja nyt, niin silti kirjoitan myös hieman menneestä. :)

Eilen oltiin Samin knassa Salossa. Minulla oli peli ja lisäksi vierailimme siskolla. Peli meni hienosti, tytöt ovat kehittyneet aivan mielettömästi neljän pelin aikana ja nyt se näyttää jopa lentopallolta, siis harraste lentopallolta. :) Minulla ei ollut eilen paras päivä, sillä yläselkä vihoitteli vielä nikamasession jäljiltä. Se on auki, mutta lihakset kiukuttelevat ja pistävät hanttiin. Pelasin pelin kuitenkin kaikesta kivusta huolimatta.

Siskon kanssa käytiin vähän läpi 3D-mallinnusta ja juteltiin mukavia. Riina ja Sami vaihtoivat Azerdaijan-tietämystä, kun Riina kävi siellä pelaamassa muutama vuosi sitten ja sami matkaa sinne tänään. Ei käy kyllä Sami kateeksi, kun edessä on 2-2+ viikon työreissu tuollaiseen maahan.

Ja sitten tähän hetkeen. Kävin juuri olkapään magneettikuvissa. Käsi otti vähän itteensä varjoaineesta ja nyt tuntuu oudolta. Eiköhän tuo tunne kaikkoa päivän mittaan. Alkuillalla on lääkäri ja sitten tulee tuomio, mikä olkapäätä vaivaa. Toivottavasti nyt joku syy löytyisi, kun on sen verran kipe. Vaikka ei olisi eka kerta, kun valitan kipua ja mitään ei löydy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...