tiistaina, lokakuuta 23, 2007

Tuomio

Olkapään suhten tuomio on, että lääkäri suosittelee operaatiota, jos haluan vielä joskus pelata. Olkapäässä ol kiertäjäkalvosin melkein revennyt poikki, rispaantunut ja heikko. Lisäksi kierukka oli irti. Juuri tämä kierukka aiheuttaa sen, että en voi hirveästi nostaa kättä ylös.

Lääkärikielellä: Yläbrumissa on SLAPII-tyyppinen repeämä. Lisäksi osittainen repeämä kiertäjäkalvosimessa supraspinatusjänteen posteririsella osassa. Repeämä käsittää kiertäjäkalvosimen paksuudesta noin puolet. Repeämä nivelpinnan puolella. (olisin tähän halunnut laittaa kuvan magneettikuvista, mutta en onnistunut)

Operaatio olisi pieni tähystys, jossa kierukka laitetaan takaisin paikalleen ja kiertäjäkalvosinta putsataan. Lääkäri oli kuuleman mukaan juuri tehnyt sellaisen triatlonistille. :)

Eli ei auta kuin selvittää maksuasiat kuntoon ja varata aika operaatioon. Tulee sitten ainakin 3kk tauko lentopalloon, biitsiin, hiihtämiseen ja melko kaikkeen kuntoiluun. Mutta näillä mennään!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä! Operaation jälkeen olet varmasti entistä ehompi ja väliajan voi antaa aikaa parisuhteelle ja kulttuuriharrastuksille! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...