keskiviikkona, lokakuuta 17, 2007

Sami on Super

Olen niin ylpeä Samista. Ilman Samia olisin täysin hukassa. Sami on ystävällinen, lojaali, ahkera, aktiivinen, kiltti, super, jne... En ymmärrä mistä Sami löytää sen kaiken energian, innokkuuden ja halun tehdä niin paljon ja huolehtia vielä minusta. Sami pesee pyykit, Sami siivoaa, Sami hoitaa pihan, Sami treenaa, Sami käy kaupassa, Sami tekee kahta työtä ja Sami pitää huolta minusta.

En ymmärrä miten Sami voi joka aamu herätä klo 6.30 ja lähteä pyörällä 25 km matkan töihin. Illalla hän vielä käy salilla ja tekee toista työtä. Lisäksi hän hoitaa kotihommat, joita minä en jaksa vain tehdä. Minä käyn 1,5 km:n päässä töissä, usein autolla, ja kotona luen kirjaa. Käyn silloin tällöin salilla ja joskus jopa kokkaan. ;) Aika mitättömiä juttuja Samiin verrattuna.

Ja tämän lisäksi Sami vie minua leffaan, sirkukseen ja syömään ulos. Sami on saanut minut lautailemaan, hiihtämään, pyöräilemään ja laskettelemaan. Sami on hankkinut minulle parhaat välineet kaikkiin mahdollisiin lajeihin ja remontoinut meidän kodin.

Sami on niin SUPER, että sanat eivät riitä kertomaan. Kunpa hänen energiansa tarttuisi vähän minuunkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...