lauantaina, lokakuuta 13, 2007

After Work Party

Oltiin eilen illalla, Samin saatua kutsut, after woek parteissa. (minulle ensimmäisissä sellaisissa) No, niinkuin kuvaan kuului, me menimme suoraan töistä. Aamulla olin hiukset laittanut niin nätiusti, mutta eihän ne kestäneet kuin siihen asti kun pääsin töihin, kun lähdin samantien bussilla kohti Tapiolaa. Oli nimittäin aikamoinen tuuli ja sade. Olinhan toki suojautunut ja tällä kertaa varautunut kunnon lakkauksella (vrt. tupari-illan hiusten ojentuminen) mutta ei silti auttanut. Onneksi ne hiukset ei sitten loppuviimein haitannut menoa ja olihan ne vaan kestettävä, kun ei muutakaan voinut.

Partyt oli Lauttasaaressa, ihan meren rannalla viidennessä kerroksessa ja näkymä merelle. Ihan kohtuullinen työpaikan sijainti. :) Aulassa oli kaukoputki, jolla pysty tiirailemaan Hietalahden parvekkeille ja Tuomiokirkkoa. Yrityksen kuvaan kuului, että taustalla soi konemusiikki, oli radio-ohjattavia helikoptereita, digitaalista keilausta ja juhlaväkenä n.30v tietokoneinsinöörimiestä. :) Erikoisuutena oli suklaalähde, johon pystyi dippailemaan hedelmiä, vaahtokarkkeja ja keksejä. Ruoka oli hyvää, mutta ei voittanut meidän tuparitarjoilua, vaikka oli ihan samanlaisia brilerivartaita. :) Juomana oli piparmintun makuista hiilihappojäillä kuohuvaa boolia ja kaikkea muuta mahdolista.

Tunnelma oli ihan jees ja ohjelman kruunasi stand-up koomikko Tommi Mujunen, jonka juttujen päähenkilöksi pääsi meidän Sami. :) Koomikko veti kolme settiä, joista me kuultiin kaksi. Oli ihan hyvää läppää. :) Voisi vaikka mennä joskus kuuntelemaan ihan jollekin klubille.

Kun menee ajoissa, niin voi lähteä ajoissa kotiinkin. Ja niinhän me tehtiin. Tällä kertaa ei kuitenkaan oltu ihan ensimmäisiä, niinkuin joskus on tullut oltua, mutta ensimmäisten joukossa any way. Nytkin päästiin kotiin jo ennen kasia ja oltiin ajoissa nukkumassa rankan työviikon jälkeen.

Mutta olisipa jo seuraavat partyt tiedossa. Olisi kiva taas laittautua nätiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...