tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Erilainen juoksulenkki

Olin päättänyt, että tänään alkaa sitten se rasvanpoltto, mitä on pitänyt aloittaa jo montakertaa. Niinpäpäätin mennä tänään lenkille, vaikka olin jo käynyt kävellen töissä. Vettä satoi, mutta se ei tällä kertaa ollut mikään tekosyy.

Laitoin saunan päälle, vedin lenkkivermeet niskaan ja pakkasin juoksurepun. Hyvä syy lenkille lähtöön oli nimittäin poikkeaminen Pohjois-Tapiolassa hakemassa ja viemässä pikkutavaroita. Lenkin ensimmäinen puolisko sujui ihan normaalilenkin mukaisesti, vaikka vettä tulikin välillä päin namaan aika kovasti. Askel oli hieman raskas, mutta olisihan se ihme, jos ei olisi, kun lenkillä ei ole juuri tullut viime aikoina käytyä ja massaa on kertynyt ihan kohtuullisesti.

Pohjois-Tapiolassa vaihdettiin kuulumisia ja tavaroita. Mutta tehtiin myös tankkausta. Vaan enpä ole ennen kesken lenkin maistellut todella vanhaa erikoisrommia. Täytyy myöntää, että oli todella hyvää, lämmitti mukavasti ja antoi pikkupotkua kotimatkalle.

Kun lähdin kotia kohti, päätin poiketa pienelle maisemareitille Mankkaanpurolle. Halusin nähdä isovanhempien rakentaman talon. Ja nytpä olikin oikein hyvä hetki käydä katsomassa, kun oli pimeä syysilta ja talossa oli kaikki valot päällä. Sisältä näkyi hyvin iso olohuone, takan muuri, valtava parveke, avoin keittiö ja muutettu alakerta. Uima-allas oli ilmeisesti saanut väistyä kuntosalin tieltä.

Loppumatka sitten taas sujuikin normaalilenkin malliin ja kotiin tulin erittäin tyytyväisenä ja hyväoloisena. Kosteassa ja pirteässä syysillassa on oikeastaan todella kiva lenkkeillä. Jospa tästä ottaisi vaikka tavan ja rutiinin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...