lauantaina, lokakuuta 20, 2007

Teatteria, sisustusta, luontoa ja leffaa

Mietin, että laitanko kaikki samaan vai jokaisen erikseen, mutta päädyin samaan, niin teidän ei tarvitse niin paljon lukea, kun voi kirjoittaa vain olennaiset per asia. :)

Komediateatteri Arena ja "Lumikki ja älykääpiöt". Marko Keränen oli loistava, kun lavalla oli jotakin liikettä, niin katse kiinnittyi välittömästi Marko Keräseen. Hänen liikkumisensa on niin sulavaa, nin hyvännäköistä. Kiti Kokkonen oli niin ikään ihana. Hän eläytyi loistavasti. Titta Jokinen oli hyvä Tarjana ja Turkka Mastomäki hauska ihan missä vaan roolissa. Mutta pääosin en pitänyt. En pitänyt siitä, että ihmisiä parjataan niin henkilökohtaisesti. Esityksen nimi ei juuri mitenkään liittynyt koko revyyn sisältöön ja toinen puoliaika oli pettymys. Menihän siinä mukavasti pari tuntia, mutta odotin enemmän.

Teatterista mentiin Graniittilinnaan syömään kevyesti. Minä söin punajuuri-vuohenjuustopihvin. Oli maukasta. Mutta vielä maukkaampaa oli keittiön terveinen kuohkean maa-artisokkakeiton muodossa. Se oli aivan mielettömän hyvää! :)

Lauantaina aamuna pohdittiin, että missä järjestykssä mitäkin tehdään ja lopulta menttin näin. Ensin Sinooperiin ostamaan valkoista liimakalvoa (Kiitos Päivin vinkin). Ei otettu kuin vain testiksi, sillä ei oltu muistettu mitata kalvotettavia pintoja. :) Sinooperissa päätin myös millaiset joulukortit tänä vuonna tehdään.

Sinooperista mentiin metsään. Oittaalle sauvakävelemään maastoon. Mentiin siellä sitten vähän aikaa ilman suuntaa ja tietämystä missä ollaan välillä järven rannalla, välillä kuusikossa, välillä suossa ja välillä kallioilla. Oli todella kaunista kaikkialla. Siinä metsikössä näki kyllä lähes koko Suomen luontotarjonnan, kun oli peltoa, koivikkoa ja lehtimetsää, oli märkää kuusikkoa ja kuivaa männikköä. Todella kaunista ja todella puhdasta, kun jäkäläkin kasvoi niin valtoimenaan. Löytyi muutama suppilovahverokin, mutta ne jäivät odottamaan seuraavaa poimijaa. :)


Metsästä mentiin Ikeaan, kun piti löytää lahjaksi saadulle leikkuulaudalle teline. Ei löytynyt. Ei myöskään jääty lounaalle, vaikka suunniteltiin, kun oli niin pitkät jonot. Me siis ulkoistauduimme ilman ostoksia Ikeasta noin kymmenessä minuutissa. :)

Kaupan kautta kotiin ja valmistautumaan leffaan. Popcornit mikrossa valmiiksi ja juomat kylmästä mukaan. Leffa oli "Musta Jää". Mitenköhän leffaa nyt kuvais. Hyvä, joo. Jännä, joo. Hyvin näytelty, joo. Eli siis, mielenkiintoinen loppu, Oli draamaa, vähemmän huumoria, oli jännitystä. Suosittelen katsottavaksi. En sitä sen paremmin osaa nyt ilmaista, tarinan juoni oli sellainen, että vieläkin miettin, että onko tuo nykypäivän todellisuutta parhaimmillaan, vai vain yksittäinen tarina.

Koska leffa oli jo alkuillasta, nyt odottelen lasagnen valmistumista saunapuhtaana ja menen pian nukkumaan. Huomenna on taas peli ja ehkä toinenkin katsottavana. Lisäksi autan siskoa mallinnustehtävien kanssa ja laitan pihan talvikuntoon.

Hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...