keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Positiivisempaa

Oli pakko kirjoittaa jotain, kun tu otsikko "Vaikea aamu" alkoi jo ärsyttää. Ei mun elämä sentään noin synkkää ole, että tuota otsikkoa pitää kolme päivää pitää ensimmäisenä.

Mutta mitäpä sitten kirjoittaisi. Tänään heräsin jo 6.30 ja olen ollut koko päivän ihan kohtuullisen pirteä. Kumma juttu vaan, että monta vuotta olen herännyt kuudelta, mutta nyt se on täysin mahdotonta. Ehkä pitää vaan taistella itsensä kanssa ja mennä ajoissa nukkumaan, vaikka olisi meneillään oleva kirja kuinka mielenkiintoinen tahansa. Ja sitten herätä aikaisin. Olenhan aina toitottanut, että aamulla olen tehoikkaimmillaan ja päivän aikana ehtii tehdä enemmän, kun herää aikaisin.

Tähän sain myös vahvistusta eilen, kun illalla piti vaihtaa kukkien mullat, laittaa kukkapenkkiä, haravoida piha jne... Enpä saanut mitään niistä aikaiseksi, kun tulin töiden, kauppareissun ja puntin jälkeen kotiin. Siispä, nyt pitää toimia aamulla, kun silloin saa asioita tehdyksi ja illalla sitten vaan tehdä pakolliset ja treenata. :)

Tällä viikolla joutuu kyllä käyttämään illatkin, että saa tuparivalmistelut viimeisteltyä. Nyt on sentään selvillä mitä tarjotaan ja mitä somistuksia laitetaan esille. Kävin siis itseni kanssa keskustelua ja sotaa, siitä mitä tuleman pitää. Sami ei oikein ollut kovin kiinnostunut. ;) Tai siis tottakai vähän, mutta sama kai se on hänelle, onko tarjolla jälkiruokana jotain moussea tms. vai ihan vaan hedelmiä. Ja onko niitä vaihtoehtoja kolme vai neljä. ;P

Ai niin, tein Facebook:iin profiilin. Siitä puhutaan niin paljon, että oli pakko. Viimeisin kommentti tuli radiosta ja oli sitten pakko liittyä mukaan. Yhden entisen työkaverin jo sieltä bongasin. Oli kiva pitkästä aika vaihtaa kuulumisia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...