maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Viikonlopun pelit

Lauantaina oltiin Karkkilan Pallokerhon kanssa pelaamassa Loimaalla. Lähtö oli jo hyvissä ajoin aamulla, kun pelikin oli jo klo 13. Aamu oli kaunis ja matka meni nopeasti Humppilan lasilla poiketen. Tarttuipa jopa jotain mukaan Iittalan myyntipisteestä. :)

Peli oli tiukka ja aika kovatasoinen kakkossarjaan. Oli oikein esittelyt ja kaikki ennen peliä. Itse pelasin ihan ok. Sen verran hitaammin pallo liikkuu tuolla tasolla, että hyvin ehtii pallon kuin pallon alle. Ehkä pitää kuitenkin päästä jossain välissä joko miesten tai sitten liigan treeneihin, jotta reaktiokyky ja rentous säilyy.

Hävittiin peli tiukkojen taisteluiden jälkeen 3-1. Kotimatkalla ei pysähdytty, mutta Karkkilassa mentiin syömään Ruukkiin. Oli isot setit, mutta vähän mauttomat. Oli paljon kermaa, lihaa ja lisukkeita, mutta maku oli unohtunut pahasti.

Illalla vähän blogin päivitystä, tv:n katselua (Jim:llä tehtiin hienoja kakkuja), Potterin lukemista ja viimein unta. Sikeiden ja rentouttavien unien (en tiedä miksi Karkkilassa nukun aina niin levollisesti) jälkeen taas Potteria, aamupalaksi kakkua vierailulla kävijöiden kanssa ja ponileikkejä serkun kanssa. :) Iltapäivällä taas peliin, joka tällä kertaa helppo nakki. 3-0-voitto ja tuuletukset päälle. Oma peli oli vähän tahmeeta, mutta hyvin se silti meni. Käsi ei juuri toimi, mutta tänäänpä mennään lääkäriin selvittämään tilanne.

Illalla vielä tallentavasta digiboxista biitsisettiä ulos, Potteri loppuun, ruokaa napaan (hyvää porsasta ja vihanneksi a'la äiti ja iskä) ja sitten kotiin. Kotona kaikkea epämääräistä, niin että nukkumaanmeno venyi myöhäiselle ja tässä sitten ollaan vatsa kipeänä viikonlopun ruuan ahtamisesta. Päätin kyllä, että nyt otan itseäni niskasta kiinni ja haluan tämän keskivartaloon kerääntyneen ylimääräisen pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...