Koska kohta tuppaa uutta suppista kerättäväksi, niin viime vuoden sienet olisi hyvä saada pois alta. Minähän olen pari viimeistä vuotta kuivannut sienet ihan vaan sanomalehden päällä olkkarissa ja pistänyt siitä pussiin ja kaappiin. Ihan hirveän monessa ruuassa en osaa sieniä käyttää. sienipiirakka on ainakin varma valinta.
Lady N:ltä nappasin jo viime vuonna vinkin karppiversioisesta sienipiirakan pohjasta ja itse asiassa täytteestäkin. Sieniä oli sen verran paljon liotuksen jälkeen, että sain tehtyä yhden ison ja neljä pienen pientä. Pohjaa tein kaksinkertaisen annoksen ja täytteitä jätin leipäjuuston pois. Parasta pekonia on Wotkin'sin aamiaispekoni ja juustona ehdottomasti emmental.
Lady N:ltä nappasin jo viime vuonna vinkin karppiversioisesta sienipiirakan pohjasta ja itse asiassa täytteestäkin. Sieniä oli sen verran paljon liotuksen jälkeen, että sain tehtyä yhden ison ja neljä pienen pientä. Pohjaa tein kaksinkertaisen annoksen ja täytteitä jätin leipäjuuston pois. Parasta pekonia on Wotkin'sin aamiaispekoni ja juustona ehdottomasti emmental.
Sienipiiras kupistaan ulkoistettuna. |
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!