torstaina, elokuuta 09, 2012

Biitsiä siellä, biitsiä täällä

Beach volley on ollut melkoisesti otsikoissa Lontoon olympialaisten aikaan. Lähinnä sen takia, että asut ovat naisilla bikinit ja paljasta ihoa näkyy paljon. Lajia ollaan arvosteltu vain hiekalla pelleilyksi, jopa kesälomalajiksi. Jokainen tietysti tyylillään ja on ihan jees, että laji saa huomiota, mutta kukaan kuka on edes kävellyt rannalla, ei voi sanoa, että hiekalla hyppääminen, juokseminen tai syksyminen olisi kevyttä puuhaa.

Eilen ratkesi olympialaisten naisten kulta. Finaalissa olivat vastakkain kaksi USA:n joukkuetta. Toisella puolella olivat kaksinkertaiset olympia voittajan Misty May-Treanor ja Kerri Walsh-Jennings ja toisella 2009 maailmanmestarit Jennifer Kessy ja April Ross. Valitettavasti peli ei ollut kovin tiukka, vaan Misty ja Kerry ottivat kolmannen olympiakultansa melko selkeästi 2-0 (21-16, 21-16). Kerri hallitsi verkolla ja Misty takakentällä. Tehokasta!! Isot onnittelut lajin kuningattarille! (Kuvat)

Kolminkertaiset olympiavoittajat.

Mitalikolmikko vasemmalta: Kessy/Ross (USA), Walsh/May (USA), Juliana/Larissa (BRA)

Huippubeachvolleyta voi nähdä ensi viikonloppuna myös Suomessa. Viikonloppuna pelataan nimittäin SM-mitaleista Helsingissä Rautatientorilla.SM-mitaleista on kamppailemassa myös Suomen ehdoton ykköspari Erika ja Emilia Nyström. Tiedot turnauksesta löytyvät täältä.

Mutta lyhyesti ottelut menevät näin:

Miesten pelit alkavat perjantaina 10.8. klo 16.30 ns. säälipleijareilla.
Miesten pelit jatkuvat samana iltana puolivälierillä klo 19.00 alkaen kahdella ottelulla, toiset kaksi ottelua pelataan lauantaina 11.8. klo 14.00 alkaen.
Naiset aloittavat pelinsä lauantaina klo 9.00 puolivälierillä.
Välierävaiheen aloittavat lauantaina naiset klo 16.30 alkaen
Ja miehet jatkavat omilla välierillään klo 19.00 alkaen

Mitaliottelut pelataan sunnuntaina 12.8. seuraavasti:
klo 12.30 Naisten pronssiottelu
klo 14.00 Miesten pronssiottelu
klo 15.30 Naisten Finaali
klo 17.00 Miesten Finaali

Ps. Torstaina miehet pelaavat biitsin olympiamitaleista seuraavasti Suomen aikaan klo 21.00 pronssipeli NED-LAT (Eurovisionsports.tv Live 8), klo 23.00 finaali BRA-GER (Eurovisionsports.tv Live 2)

Pps. Naisten lentopallossa on torstaina välierävaihe ja ottelut pelataan seuraavasti Suomen aikaan klo 17.00 USA-KOR ja klo 21.30 BRA-JAP (molemmat Eurovisionsports.tv Live 12)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...