maanantaina, elokuuta 20, 2012

Nyt mennään

Aloitin "Oikotie Optimaaliin" (OO) maksuttoman tutustumissetin, jossa yritetään löytää itselle paras kokonaisuus sisältäen ravintoa, liikuntaa ja unta. Paras kokonaisuus siten, että olisin energinen, kiinteäkroppainen, vahva ja muutenkin olisi hyvä olo. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Homma lähti liikkeelle mittauksilla. Niihin peilaten katsotaan sitten onko muutoksia tapahtunut. Meidän monitoimivaaka mittasi painon lisäksi rasvaprosentin, nesteen, lihakset, luut ja viskeraalirasvan. Vaa'an lisäksi käytin mittanauhaa, jolla otin mitat vyötäröstä, lantiosta, käsistä ja jaloista.

Ensimmäinen setti on vain kaksi viikkoa. Joko jatkan samaa vielä senkin jälkeen hetken tai sitten siirryn Fitfarmin Superdieetille. Ostin nimittäin sieltä kuuden viikon ohjelman. Suurin muutos molemmissa tapahtuu ravintopuolella. OO:ssa syödään vain puhtaita tuotteita, mutta niin että kaikkea on sopivasti. Ensimmäisellä aamiaisella söin munakkaan, jossa oli mukana tomaattia ja juustoa, sekä marjoja (vadelmia ja mustikoita).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...