keskiviikkona, elokuuta 15, 2012

Madonna again

Madonna on ollut mun suosikki aina. Muistan madonnan biisit jo 80-luvun lopulta ja 90-luvun alusta. Ala-asteella jostain syystä leikittiinkin Dick Tracyä välitunneilla. :)

Madonna kävi taas, jo toisen kerran, pyörähtämässä Suomessa. Tällä kertaa olympiastadionilla. Olihan siellä käytävä, vaikka ensimmäiselläkin kerralla pääsin ikuistamaan vierailua. Tällä kertaa esitys oli pilkkopimeässä ja siksi Madonnaan jouduttiinkin odotellemaan ainakin tunnin verran. Kuvia en päässyt ikuistamaan kuin tämä yhden syherön.

Katsomosta istuen oli kleppoista katsella, ainakin kuuli ja näki hyvin.
Show oli taas huikea, mutta biisit vähän erikoisia. Tai siis sovitukset ei niin tarttuvia ja monesti oli useampaa biisiä samassa setissä. "Like a prayer" taisi olla ainoa, jonka sai huudettua kokonaan Madonnan tahdissa. Screenit oli tällä kertaa aika pienet. Lavalla olleita pikku-ukkoja ei nähnyt juuri lainkaan muuten kuin isoissa liikkeissä, siksi oli turvauduttava näyttöihin.

Nousevat ja laskevat lavasteet olivat kuvashown kanssa vaikuttavia. Äänetkin olivat selkeät ja tuntui koko kropassa. Valot oli välillä jopa liian kirkkaat, mutta eipä haitannut. :) Hieman kylmä alkoi olla miltei puolenyön aikaan, mutta läheisyys lämmitti, samoin kuin pieni jamitus.

Mitäs sanotte Madonnan tanssijoista? Viimeksikin olivat ihan käsittämättömiä akrobaatteja, mutta mitä vaaditaan tähän? 

Kuva
Ei pystynyt koko aikaa katsoa tuota yhden biisin kestänyttä olkapäiden kidutusta. Taitaa olla vaatimukset tanssijoille pikkasen kovemmat kuin vaikka suomalaisille showtanssiryhmille pyrkiville...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...