keskiviikkona, elokuuta 29, 2012

I love marjat

Kyllä vaan Suomen kesä, ja vähän syksykin, on ihanan maukas. On raparperia, viinimarjoja, karviaisia, mustikoita, puolukoita, vadelmia, omenoita, mansikoita, vihanneksia, yrttejä, kasviksia, hedelmiä, sieniä ja vaikka mitä luonto ja pihat pullollaan.

Olen syönyt tänä vuonna enemmän marjoja kuin koskaan. Vatsa ja koko kroppa kiittää kuiduista, vitamiineistä, hivenaineista, mauista, energiasta ja erityisesti hyvästä olosta. Osan antimista olen poiminut itse, mutta suurimman osan olen ostanut. Jos karviaislitra maksaa 4,50 €, niin onhan se edullista. Samaa voi sanoa mustikoista, jotka maksavat noin 5 euroa litra, kun saman määrän poimimiseen menee minulla pari tuntia. Vaikka en valita, tykkään vaellella metsässä. :)

Toivottavasti ulkomyyntitiskit palvelevat vielä jonkin aikaa, sillä ensinnäkin, kun tarjonta on reilusti esillä antimet näyttävät erityisen hyviltä ja tulee toriostosten meininki, vaikka ihan vaan Stockan edestä marjat ostaakin. Vielä viime viikolla ostin mansikoita ja karviaisia ja hevi-osastolta ananaskirsikoita ihan van välipalaksi ja jäi niitä hieman jälkkäriksikin. :)

Karviaiset on ihan parhaita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...