tiistaina, heinäkuuta 17, 2012

Yön ritari

Kuva
alias Batman. Batman leffat eivät ole olleet minun top kolmosen leffoja viime vuosina. En edes oikeastaan tiedä miksei. Viikonloppuna tuli kuitenkin vuokrattua Yön Ritari (The Dark Knight). Tämä Batman-versiohan kuuluu trilogiaan, jonka on ohjannut Christopher Nolan ja se on ilmestynyt 2008. Ensimmäinen osa Batman Begins tuli jo vuonna 2005 ja kolmas, Yön ritarin paluu (The Dark Knight Rises), ilmestyy leffateattereihin tällä viikolla.

Juuri Nolanin takia tuo leffa tulikin vuokrattua. Hänhän on ohjannut myös leffat Inception ja Memento, jotka tekivät sekä minuun että Samiin suuren vaikutuksen juonileikittelyllä ja ajatusmaailmalla. Tuonne Mementon postaukseen olen näköjään listannut Nolanin vielä katsomatta olevat leffat. Nyt sieltä siis väheni tuo Yön Ritari. Ja ehkä jo tällä viikolla uusin tapaus, eli Yön Ritarin Paluu. Sitten on enää pari katsomatta. :)

Niin siis, tuo Yön Ritari oli yhtä vakuuttava ajatusmaailmallisesti ja psykologisesti kuin aikaisemmatkin Nolanin leffat. Kerran jo kuvitteli leffan loppuvan, vaan ei hän se mihinkään päätökseen tietenkään tullut. Välillä oli vaikea pysyä mukana ajassa ja henkilöissä, mutta lopussa tietenkin kaikella oli tarkoituksensa ja kokonaisuus loksahti paikoilleen. Toki jättäen tilaa seuraavalle osalle, kuten Inceptionkin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...