keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2012

Olympialaiset 2012

Tänään ne alkaa, nimittäin Olympialaiset (minä saan kirjoittaa isolla kirjaimella, jos haluan ;) ) Lontoossa. Onhan näitä odotettukin, ainakin 4 vuotta. Tai vähintään 2 vuotta, siis edellisistä olympialaisista. Viimeksi kesäkisoja vietettiin Pekingissä, eli toisella puolella maapalloa. Ajallisesti ei ihan parhaalla mahdollisella vyöhykkeellä. Nyt ollaan Euroopassa, eli seuraaminen on superhelppoa. Ja seuraaminenhan on superhelppoa ihan senkin takia, että medioita, joista seurata on nykypäivänä miljoona (okei, vähän liiottelin).

Yle mainostaa seuraavasti: "Näin katsot Lontoon olympialaisia netissä". Samassa jutussa on myös linkki seuraamismahollisuuksiin Euroopan tv:ssä ja tietysti YLE:llä.

Edellä mainituista varmasti jokainen löytää oman lajinsa ja suosikkinsa, jos ei suorana, niin tallennettuna. Minä yritän löytää mahdollisimman paljon beach volleytä, lentopalloa, yleisurheilua, purjehduskin kiinnostaa, samoin telinevoimistelu, paini ja onhan noita. Suomalaiset tulee seurattua varmasti. Heidän esittely on muuten täällä: Olympiakomitean kisasivut.

Kuva


Ja onhan urheilijat komiteat ja kaikki muut myös Twitterissä, Facebookissa, omissa blogeissaan ja nettisivuillaan. Vaikka Sebastian Coe totesikin IS:ssä, että Twitterissä kikkailevat eivät pärjää, niin ei siitä minusta mitään haittaakaan ole, jos sitä kauttakin saa kannustusta, voi jakaa tuntemuksia ja hakea spirittiä. Ei tietenkään kesken minkään 100 metrin juoksun, mutta kohtuudella. :)

Tänään pelataan siis jalkapalloa ja huomenna samoin. Avajaiset ovat perjantaina 27.7. klo 22.00 Suomen aikaan.

Loppuun vielä linkkejä:
London 2012 - viralliset kisasivut
FIVB (Kansainvälinen lentopalloliitto - lentopallo ja beach volley
Paralympics 2012
Paralympialaiset 2012
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...