torstaina, heinäkuuta 26, 2012

Batman ja Lumikki

Koska kesäflunssa veti voimat pois ja ainoa mitä pystyi tekemään, oli olla ja pitää silmiä auki. :) Parasta aktiviteettia siihen hetkeen oli siis leffat.

Finnkinon Superpäivänä hyödynsin edullisen tarjouksen mennä katsomaan Lumikki ja Metsästäjä. Pari mainosta leffasta olin nähnyt ja onhan Lumikin tarina tuttu. Ihan samaa kaavaa ei tietenkään leffan juoni noudattanut kuin alkuperäinen Lumikki ja seitsemän kääpiötä.

Kuva

Tykkäsin silti. Upeat tehosteet, lavasteet, asut ja kaikki. Charlize Theron (Kuningatar, paha äitipuoli) oli minusta loistava, samoin  Chris Hemsworth (Metsästäjä). Kristen Stewart (Lumikki) ei säväyttänyt, vaikka toki hoiti roolinsa. Hänellä vain ei ole kuin yksi ilme, olisin kaivannut vähän enemmän vaihtelua ja lopussa erityisesti hymyä. Suosittelen hömpästä tykkääville ja tietysti myös fantasiaa mielellään katsoville.

Katsoimem ihan vähän aikaa sitten Yön Ritarin. Nyt trilogian viimeinen osa tuli esitykseen ja olihan se pakko päästä katsomaan miten tarina loppuu. Eli ihan ensi-illassa Yön Ritarin Paluu (The Dark Knight Rises).

Kuva

Kolmetuntinen leffa ei olisi tuntunut ollenkaan pitkältä, jos kaikki olisi mennyt kuin elokuvissa. Postasin Twitteriin ennen leffan alkua "The Dark Knight Rises. Hope for the best." Sillä ainakin minulla painoi hiukan takaraivossa Denverissä tapahtunut ammuskelu Batmanin ensi-illassa. Onneksi ei kuitenkaan mitään sellaista, vaan ihan vain teknisiä ongelmia. Valot syttyivät ihan yhtäkkiä ja jäivät päälle muutamaksi minuutiksi. Leffa pätki pahemman kerran noin puolivälistä alkaen. Kuva pysähtyi ja onneksi jatkui taas hetken päästä. Omenan Finnkinon vastaava tuli kuitenkin kertomaan jossain vaiheessa, että nyt on buutattava, pidetään 10-15min tauko.

Tämän jälkeen pätkiminen tottakai jatkui ja lopulta meni tekstitkin noin 30 min ennen loppua. Siinä vaiheessa henkilökunta ilmoitti, että voi lähteä ja saa korvauslipun, jos ei lähde niin ei saa lippua. Jäimme kaikesta huolimatta katsomaan leffan loppuun, sillä emme olisi jaksaneet istua enää uudestaan 2,5h vain nähdäksemme lopun. Ja kuin Murphyn laista, leffan jatkui normaalisti loppuun asti. Ei pätkinyt, oli tekstit, valot pysyivät pois päältä ja  Batman hoiti hommansa.

Mitä leffasta muuten jäi mieleen. Mukavaa äksöniä, eikä aika tuntunut yhtään pitkältä. Kivaa huumoria välissä ja hieman psykologista leikittelyä, vaikkei ollenkaan niin paljoa kuin yleensä Nolanilla. Muut näyttelijät olivat tosi jees, mutta Anna Hathaway ei vaan jotenkin sopinut Kissanaisen rooliin. Olisi pitänyt olla joku hieman särmikkäämpi. Eniten minua häiritsi se, että kun hänen kasvonsa tulivat ruutuun, niin muistin hänet heti "Paholainen pukeutuu Pradaan"-leffasta. 


 


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...