sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2012

Kesäasusteet

Kesäasuun kevyiden ja ilmavien sekä vähän myös ihoapaljastavien vaatteiden lisäksi kuuluvat ainakin minulla vahvasti kengät, mielellään sandaalit, ja kynsilakat. Myös laukut ja huivit ovat kesällä tosi IN. Omasta kesäasustaan kirjoittaa Lily.fi:ssä Petra K.

Sandaalirepertuaarini oli hieman puutteelinen, erityisesti kaipasin ruskeita sandaaleja, joten piti tsekata aleja. Tartuin heti ensimmäisiin kriteerini (edulliset, nätit, ruskeat) täyttäviin, mutta kävelyominaisuuksiaa olisi ollutkin heiman toivomisen varaa, vaikka platformiakin löytyi. Kaveri totesikin samantien, että "Ethän sitten kaadu!". Opettelua se vaan vähän vaatii, tai hitaampaa vauhtia.

Nämä kaunokaiset löytyivät Zarasta.

Kuvassa näkyy myös kesän suosikkikynsilakkani. Se on O.P.I:n "Did It On 'Em" ja juuri sopivan vihreänkeltainen.

Jatkoin kuitenkin etsimistä, jos löytyisi paremmin jopa juoksuun sopivat ruskeat sandaalit. Eihän niitä löytynyt mistään tai ainakin lopetin etsimisen törmättyni näihin.

Tällaiset löytyi Mangosta.

Korkoa on hieman vähemmän ja pohjassa on kumia koron ja platformin alla, ovat siis pehmeät astua eivätkö liukastele. Remmitkin ovat aitoa nahkaa. :) Kynsissä väri biitsipeliasujen mukaan, eli oranssi. Lakkana Lumene Natural Code minipullosta 39 Groovy.

Nimpparijuhliin tuli lakattua sinisellä lakalla. Tai oikeastaan turkoosiin vivahtavalla. Turkoosikin on mulle tämän kesän väri. :) Lakkana Lumenen Natural Coden minipullosta 45 Retro Petrol.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...