torstaina, heinäkuuta 12, 2012

Etana, etana...

Etana, etana näytä sarves, onko huomenna pouta

Kuva

Kesä on parasta aikaa olla ulkona, kun on lämmin ja valoisaa. Ulkonaoloa tietysti myös mukavoittaisi sateeton keli tai jopa auringonpaiste. Tuullakin saa, muttei välttämättä ihan trombimaisesti.

Kesät 2010 ja 2011 olivat ihan mielettömän lämpimiä ja ihania kesiä. Tänä vuonna alkukesä on ollut paikoin aurinkoinen, mutta melko viileä. Sateitakin on pukannut usein, mutta ne ovat olleet lähinnä paikallisia ja lyhyitä kuuroja. Parempaa siis odotellessa...

Minun kesälajit ovat hyvin paljon ulkona suoritettavia. Toisiin keli vaikuttaa enemmän, toisiin vähemmän. Biitsiä ja golfia voi pelata ja maastossa voi ajaa sateessa, mutta eihän se kivaa ole. Kiipeillä ei voi edes märillä kallioilla. Niinpä on tullut tutustutta useampiin ennustusportaaleihin. Luotettavimmaksi on osoittautunut ehdottomasti yr.no. Lisäksi on tietysti Foreca ja Ilmatieteenlaitos. Kahdesta jälkimmäisestä näkee myös sadepilvet ja niiden ennusteen.

Mistä te ennustatte tai katsotte säätä? Onko sillä väliä vai menettekö ihan sen mukaan mitä taivas tarjoaa? :)

2 kommenttia:

  1. Mää katton ikkunasta pihalle yleensä, en jaksa noita sääennustuksia. =D

    VastaaPoista
  2. Se onkin hyvä, varsinkin kun tekemisestä päättä ite. Mun lajeissa kun tarvitaan aina kavereita, niin pitää sopia ajat ja paikat jne... Mutta ihan varmasti tuo ikkuna on luotettavin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...