maanantaina, heinäkuuta 30, 2012

Karkkilan kesäkulttuuritarjonta

Pienen paikkakunnan pieni teatteri tarjosi kivan kesäillan. Näytelmä Laulava hotelli, jossa ohjaajana Mika Nikander. Hauska setti ja kiva katsoa näytelmää, jossa oli tuttuja lavalla. :) En tiedä oliko jopa ensimmäinen kerta kesäteatterissa, muttei todellakaan viimeinen. Kesäteatterin kuuluu ehdottomasti olla komedia ja tässä oli kivaa, että oli paljon laulua, kun oli musikaali.

Kesäteatteri esitettiin Karkkilan Fagerkullassa, siis vanhassa vanhassa työläiskorttelissa, jossa toimii myös museo. Kortteli on kyllä hieman huono kuvaus, sillä paikka on hyvinkin luonnonläheinen ja siellä on paljon kasvillisuutta. :) Muistatteko tätä Jaffa mainosta, jossa nainen huutaa "Jaffat tulloo!"? Se on kuvattu Fagerkullassa. Taustalla näkyy juurin tuon teatterilavan takana ja vieressä olevat punaiset rakennukset.


Kuva lavasteista, kun muuten kuvaaminen kiellettiin. ;) Nuo värikkäät levyt olivatkin hauskoja pyöriviä "ovia", jotka toimivat hotellin huoneina. :)

Samana viikonloppuna sai Karkkilassa nauttia musiikkikulttuurista ihan Suomen ykköstasolla. Vuotuinen Sunset Beachparty nimittäin Pyhäjärven rannalla ja pääesiintyjinä olivat lauantaina Chisu ja Reckless Love.

Siinä olikin minulle ksätapahtumaa kerrakseen. Eipä ole tullut vastaavista nautittua liiaksi tähän ikään mennessä. Useammin pitäisi! :)

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...