torstaina, syyskuuta 08, 2011

Kesämuistoja: Bulgaria, Varna

Kesälomalla tein yhden ulkomaan matkan. Puhun minä-muodossa, koska Sami ei ollut matkassa mukana.   Muita kavereita kyllä oli, sillä olin Bulgariassa, Varnassa, pelaamassa beach volleyta. Suomesta oli naisissa toinenkin joukkue ja miehissä kaksi. Mukana oli myös kannustusjoukkoja. 

Matkasta kirjoitinkin jo vähän Bulgarialaisessa mahalaskussa, mutta tässä lisää. :)

Turnaus pelattiin Bulgarian meripääkaupungissa Varnassa. Varna ei välttämättä ole kovin tuttu paikka monelle, mutta ehkä olette kuulleet Kultahietikoista, tuo polttavan auringon ja hullun bilettäjän lomaparatiisi sijaitsee muutama kilometri pohjoiseen Varnasta.

Näkymä pääkentän katsomosta näytti tältä. Tuolla sivukentälle mekin pelasimme ensimmäisen ottelun.


Meri oli sinistä ja todella lämmintä. Ei paljon virkistänyt, kun siellä kävi pulahtamassa. Aaltojakin oli tuullessa ihan mukavasti, ei tarvinnut testata meren voimaa. Vedessä oli hiekkapohjasta huolimatta jonkun verran levää. Piti löytää puhtain reitti ulapalle, ettei ollut täysin vihreä noustessa.


Hiekka oli melko isorakeista, mutta vaaleaa. Siinä oli hyvä pelata, vaikka simpukoita olikin paljon. Päivällä hiekka kuumeni sen verran, että sitä oli kasteltava pelien välissä.


Turnauksen pääkentällä oli kaikkien osallistuvien maiden liput.


Lisää turnauksen peleistä Treeniblogissa. Bulgariasta ei sen enempää kerrottavaa. Ei vakuuttanut niin paljoa, että tarvitsisi mennä uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...