lauantaina, syyskuuta 17, 2011

Kassialma

Edellisen työpaikan herrat kutsuivat minua kassialmaksi, eikä suotta. Mukana oli yleensä ainakin kolme laukkua tai kassia, nimittäin läppäri omassaan, käsilaukku ja kolmentena eri työpisteiden välillä liikkuvia työjuttuja. Autossa oli vielä treenikassi ja kotiin tullessa usein myös kauppakassi. En ole kuitenkaan koskaan panostanut laukkuihin kummemmin. Lähinnä ne ovat ajaneet käytännön asiaa ja olleet tavaroiden siirtämisessä apuna. Toki laukku saa olla nätti ja sopia asuun ja siksi olenkin panostanut lähinnä määrään kuin laatuun.

Urheilulaukkuja minulla on... no, sanotaan useampia. On isompaa ja pienempää laukkua eri pituisille reissuille ja eri lajeihin. Biitsillä kun ei tarvitse kuin pyyhkeen, aurinkolasit, bikinit, juomapullon ja aurinkorasvan, niin lasketellessa varustetta on aika paljon enemmän.

Käsilaukkujakin siis löytyy kyllä isompaa ja pienempää, jotka ovat monet ahkerassa käytössä. Aikaisemmin olen esitellyt Rionin, jonka ostin Amerikasta ja taitaa olla arvokkain käsilaukku tällä hetkellä. Lisäksi kesän alussa hankitusta ruskeasta laukusta on ollut kuva. Laukut ovatkin olleet ahkerassa käytössä, koska ovat juuri sellainen kuin tarvitsen arjessa. Lisäksi löytyy Globalin laukkuja, Espritiä ja yksi Longchamp.

Viime viikolla olin eräässä seminaarissa, jossa oli paljon naisia. Itse olin pukeutunut housupukuun, eli koodi oli melko virallinen. Hyvin monella naisella asuun kuului myös käsilaukku, ja todella monella se oli Mulberry. Myös muutama LV ja yksittäisiä muita top-merkkejä oli näkyvillä. Onko käsilaukku ja erityisesti Mulberry tällä hetkellä statussymboli, jolla haetaan asemaa joukossa, vai onko laukuissa jotain todella supererikoista ja hienoa, mitä muissa ei ole?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...