tiistaina, syyskuuta 06, 2011

DIY - uusi innostus

Siskoni on loistava käsitöissä ja erityisesti taitava neuloja.  Niinpä tilasin häneltä pitkät villasukat syksyn ja talven varalle. Kävin itse ostamassa langat, jotta tulee oikean sävyiset. En ollutkaan käynyt varsinaisessa lankakaupassa sitten yläasteaikojen, joten olin todella hämmästynyt tarjonnasta. Lankoja oli väreinä, paksuuksina ja materiaaleina moneen lähtöön. Oli koristeltua ja pampulallista ja vaikka mitä.  Taitaa muuten neulonta olla aika suosittua nykypäivänä. Ostin 7 veljestä Linnut-sarjaa värinä Pöllö ja malliksi valitsin tällaisen.

Innostuin valmiiksi kuvioiduista langoista sen verran, että marssin Novita deliin uudemman kerran ostaakseni lankoja itselleni. :) Nyt on aloitettu siis kutomisharrastus iltojen iloksi ihan yhtäkkiä. Aloitin tekemällä itselleni sukat, jotta näen kehtaako muille tehdä mitään. Vaikka siskoni kutookin minulle pitkiä sukkia, niin ajattelin tehdä itselleni saman tyyppiset, en samanlaisia, koska en osaa tehdä kuin oikeaa ja nurjaa, en mitään lettejä tai muita kuvioita. Ja tässä ensimmäinen taidonnäyte 7 veljestä Polkka-langasta.


Ensimmäinen sukka valmistui nopeasti ja jälki on kohtalaisen tasaista. Kantapää jäi hieman vajaaksi, mutta muuten ihan kelpo sukka. :)

2 kommenttia:

  1. Hieno sukka! Kutominen on siitä mukava harrastus, että sitä voi tehdä melkein missä vain ja telkkaa katsellessa hommat valmistuu ihan huomaamatta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susamaria! Mun tekeleeni on ihan onneton verrattuna sun upeisiin neuleisiin! Todella hienoja.
    Eikä mulla ihan nuo puikot mene oikeilla radoilla muuta tehdessä, pitää vielä muutma sukka kutoa, ennen kuin voi sellaisesta uneksia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...