sunnuntaina, syyskuuta 04, 2011

Uudet bootsit

Jotain uutta?-postauksessa haaveilin biker-tyylisistä bootseista. Yleensä olen hyvin impulsiivinen ostaja, ja kun jotain löydän, niin en kovin kauan mieti, vaan olen nopeasti uusien hankintojen omistaja. Näiden bootsien kanssa toimin kerrankin fiksummin, harkitsevammin ja vertaillen. Kävin kahteen otteeseen Helsingin kauppoja ja läpi ja scouttausta suoritin myös netissä. Koska bootsit olivat tulossa kovaan käyttöön, oli pakko löytää vaihtoehdoista ne, joita pääsin sovittamaan.

Viimeisimpänä listalla olivat nuo edellä mainitussa postauksessa esitellyt El Naturalistan Iggdrasilit, mutta suoralla varrella ja Billi Bi:n mustat bikerit, jotka löytyivät Aleksi 13:sta. Kiitos MinkkiP:n, hän sai minut vaihtamaan värin vaaleammasta, eli ruskeasta, mustiin. Onhan mustat vaan käytännöllisemmät likaantumisen ja muihin vaatteisiin yhteensovittamisen suhteen. Iggdrasileja en löytänyt mustia suoralla varrella Helsingistä ollenkaan. Siksi valita osuikin alla nähtäviin Billi Bi:n bikereihin.


Näissä yksilöissä on vetoketjut molemmin puolin ja kiva solki koristamassa nilkkaa. Korko ja kärki ovat juuri niin kuin pitääkin. Nuo vetoketjut (tai yksikin olisi riittänyt) osoittauivat pakollisiksi, sillä jäykät nilkkani eivät vain mene vetoketjuttomiin versioihin. Pitää tehdä kenkiin vielä suojaus ja sitten radalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...