sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Tampere

Viikonloppu Tampereella oli paluuta entiseen, uusia kokemuksia, hauskanpitoa ja paljon kavereita. Aika meni nopeasti ja kivaa oli.

Lauantaina vierailu kalamarkkinoilla Laukontorilla. Viimeksi 5 vuotta sitten ja tälläkin kertaa tuli ahmittua sama setti; ensin muikkuja ja sitten loimulohta. Molemmat olivat suussasulavan herkullisia. Laukontorilla oli myös Tampin myyjiä, joten myyntipuheen jälkeen mukaan tarttui Toisapupakkaus (First of may kit).

Yöpyminen Scandic Rosendahlissa, jossa superior-huone. En kyllä tiedä mikä huoneesta teki superiorin, muu kuin hinta. Ok, olihan siellä kylpytakit, vedenkeitin ja silitysrauta Mutta sijainti oli hissejä vastapäätä, eli kaikki äänet kuuluivat huoneeseen. Olisimme tietenkin halunneet lähemmäs keskustaa, mutta sen olivat vallanneet veteraanikiekkoilijat, lentopalloilijat, Hot road & rock shown ihmiset ja kalamarkkinoijat.

Ilta 30v+30v-bileissä keskustassa. Paikalla kaikki vanhat Tampereen kaverit, ihan mieletöntä. Viimeksi, kun on tullut heitä nähtyä muutama vuosi sitten. Meno ei ollut yhtään hiipunut, vaikka lähes kaikilla oli lapsia ja osalla jopa vatsassa mukana. Vanhat hitit iskivät yhä, samat juomat maistuivat ja samat vitsit upposivat. Rokattiin, laulettiin, syötiin, juotiin aina tappiin asti. Sitten kävellen hotellille, koska taksijono oli aina tunnin mittainen.

Matkalla hoidettiin myös kansalaisvelvotteita. :) Joku ystävällinen oli kaatanut suojatiemerkin Pyynikintielle siten, että varmasti joku autoilia törmää siihen. Sami ja minä nostimme sen tien sivuun, ettei suurempia vahinkoja pääse sattumaan.

Scandic Rosendahlin aamiainen oli melko hyvä. Jopa luomutuotteita oli tarjolla. Ainakin ruisleipää, maitoa ja mysliaineksia sai luomuna. Luomu valkoinen tee oli todella hyvää. Ja olihan aamiaisella tamperelaiseen tapaan myös mustaa makkaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...